Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - jorj

Pagini: [1] 2 3 ... 8
1
Informari / ALEGERI SINDICALE CORECTE
« : Martie 17, 2022, 06:04:45 p.m. »
Bună seara, domnilor si doamnelor colege .
În viitorul apropiat, in unele departamente sindicale, vor avea loc alegeri. VOTAȚI OAMENI NOI.Vedeti ce dezastru a făcut echipa veche, vedeti ca nu mai avem reprezentanți credibili, cei vechi fiind cumpărați de administrație. Hai să mai salvăm ce mai putem. Feriți-vă să votați oameni care au fost lideri numai pentru ei si pentru șefi si care ne-au trădat interesele. Votati acum oameni noi si seriosi. Votați la vedere. Faceti liste in centrale si numarati voturile. Nu acceptati să ne păcălească si de data asta. Schimbarea pleacă de aici, de jos, de la noi. Atenție la cine ne reprezintă. Controlați-i si cereti-le socoteală. Dacă liderașii de grupă sindicală sunt santajabili si corupți, bătălia este pierdută. Ei ne reprezintă in alegeri si vor vota un lider de departament asemenea lor.

2
Informari / SOLUTIA SINDICALĂ-PROPUNERE
« : Februarie 22, 2022, 10:22:58 a.m. »
Bună ziua, dle Aurariu.
Vă place atmosfera? Cel mai mare grad de nemulțumire de la Borza încoace, dvs l-ați creat. Ați devenit paratrăsnet. Am ajuns să văd liderași din teritoriu care se umilesc, milogindu-se de sindicaliști, să semneze hartia care vă împuternicește să semnați prăpăditul de CCM pe 2 ani, pe care-l propăvăduiți  ca pe Messia hidroenergeticienilor.  Ați pierdut majoritatea drepturilor importante pentru  salariați și nu v-ați ridicat la înălțimea așteptărilor.  Detensionați  atmosfera dându-vă demisia din funcția de la Hidrosind. Slavă Domnului, aveți din ce trăi, știți foarte bine. De ce să vă cramponați pe funcția sindicală ca un dictator? Ați făcut cuiva o promisiune?  Nu se merită!

3
Informari / Re: Info negocieri CCM 2022
« : Februarie 18, 2022, 07:49:14 p.m. »
Bună seara.
Din informatiile prezentate de liderul departamentului meu, Hidrosind-ul nu a avut trecută pe lista discutiilor, acordarea tichetelor de vacantă. Nici nu s-a pus problema. Reprezentantul sindicatului a avut grijă, ca nu cumva firma să falimenteze, cheltuind prea mult cu odihna salariatilor! 

4
Informari / Re: Info negocieri CCM 2022
« : Februarie 15, 2022, 08:25:25 p.m. »
Bună seara.
Ne-am săturat sa tragem nădejde. Sindicatul ne vrea proști. Modul de a discerne a liderului  sindical Aurariu, este vizibil impotriva noastră. El a distrus Hidrosind-ul. Este clar că noi, muncitorii, nu contăm decât ca masă de manevră. Seful meu primeste o marire de 1000 de lei iar eu de 300. Oare de ce? Nu am muncit toti in mod egal? Aha!  El mănâncă cu 5 guri si noi cu una. De ce n-am primi toti o suma fixa egala cu 7,8 % din salariul sefului.  La vară, cu 7.8 % marire, seful meu pleacă in Dubai. Eu merg in cur.
Și apropos: unde dracu sunt fondurile de premiere fantastice cu care se laudă? Cine a fost premiat?

5
Informari / Re: Info negocieri CCM 2022
« : Ianuarie 27, 2022, 06:15:15 p.m. »
Bună seara.
Nu mai e nimeni pe aici, s-au dat la fund și se fac că plouă! Hidroelectrica, a răposat pentru noi, veșnica ei pomenire!  Societatea e a lor, a politicului, prin oamenii numiți la conducere și supraveghere!  Ba chiar au cumpărat si Hidrosind-ul, pe lideri si pe sefii noștri. Cu bani grei, șantaj si amantlâcuri! Nu mai trageți speranțe deșarte că sindicatul ne apără ci să ne gândim la o soluție să fim reprezentați corect. Poate chiar la o firmă de avocatură. 5000 de colegi au intrat pe această postare dar numai 10 au comentat. Suntem interesați de soarta noastră și curajoși foc, ce să mai vorbim!!!!!! Imprăștierea punctelor de lucru în teritoriu, favorizează dezbinarea. Soluția ar fi, demisia în bloc din Hidrosind, să lăsăm pe lideri fără obiectul muncii! ! Avem curajul?

6
Informari / Re: Info negocieri CCM 2022
« : Ianuarie 20, 2022, 09:28:40 p.m. »
Bună seara dl Mircea.
În ultimul timp, Consiliile de administrare a HE au umplut de bani directorii din sucursale, liderii sindicali si pe sefii si sefuletii care controlează multimea.  Inclusiv pe cheliosul nostru. Profitând de bunul simt al oamenilor, ne jignesc si ne râd în nas, fără rușine, dacă avem curajul să ne cerem niscaiva drepturi, pe care tot ei ni le-au pierdut cu nerușinare in anii anteriori. Dacă noi ne omorâm sănătatea făcând profit pentru firma nerecunoscătoare, si mergem acasă la familie cu 3-4000 de lei pentru apr.  200 de ore realizate lunar, ei bine, sefii nostri câstigă de cinci ori mai mult. Bașca autoturisme de serviciu, telefoane si alte avantaje materiale care completează veniturile. Cum să țină cu muncitorul? Țin cu dinții de privilegii si mai ales își țin gura!  Bolile profesionale ne decimează zilnic. Afectiuni cardiace si neurologice grave de la câmp electromagnetic, zgomot si vibrații, surzenii, reumatisme,  epuizări fizice si psihice de la programul încărcat si alte boli pe care firma noastră nu le recunoaște, nu le declară la ITM si nu despăgubește lucrătorii. Ca urmare, oamenii mor înainte de pensie sau imediat la iesire, la noi in sucursală fiind zeci de cazuri in ultimul an. Resursa umană în Hidroelectrica este pe moarte!  Se doreste deprofesonalizarea si scăderea calității umane. Incapabilii nu mai pot cere drepturi! Vede cineva?

7
Informari / Re: Info negocieri CCM 2022
« : Ianuarie 14, 2022, 05:44:23 p.m. »
Bună seara.
Laudă-i George, laudă-i că merită! Tu esti băiat bun, nu vrei drepturi, ai destule, te multumesti cu puțin. Adică, cu nimic! Belea de belea, nu-i așa?



8
Informari / Re: Info negocieri CCM 2022
« : Ianuarie 05, 2022, 11:49:16 a.m. »
Bună ziua, prieteni.
Cei 2900 de colegi care au intrat pe această postare, nu au nimic de transmis către liderii lor? Sunt foarte multumiti de drepturile pe care le au? Credeti că noi, cei câtiva, care mai zicem ceva pe acest forum, lătrăm aici de nebuni? Ne omoară cineva, dacă purtăm împreună un dialog civilizat pe forum? Știți că, postările noastre pertinente, ar putea să creeze o imagine asupra stării lucrătorilor din HE si ar putea să ajute fermității reprezentantilor nostri, in negocierea drepturilor noului CCM?
Acestia forum a fost făcut pe banii nostri tocmai pentru a ne uni, nu pentru a ne dezbina. Dacă nu avem curaj să ne spunem problemele si a ne cere drepturile, ne merităm soarta!

 
 

9
Informari / Re: Info negocieri CCM 2022
« : Ianuarie 03, 2022, 10:24:13 a.m. »
Bună ziua colegi!
Referitor la adresa sindicala:
A plecat borza si au rămas matroanele! Concubinajul cu ele este la fel de nociv pentru societate. Ba, chiar letal.
Ducând o politică criminală antipersonal, administratorii HE,  fac trei lucruri rele care destabilizează firma:
-Distrug Hidrosind prin crearea unui climat de neîncredere a membrilor de sindicat in potentialul liderilor acestuia. Liderii nostri acceptă acest lucru.
-Demotivează angajatii care aduc profitul ;
-Pierd fidelitatea salariatilor ce vor căuta angajatori care stiu sa le aprecieze munca!

Cu curve si cu hoți nu se poate merge inainte. Sa nu-i ajute Dumnezeu!
 

10
Informari / Re: Info negocieri CCM 2022
« : Decembrie 13, 2021, 04:02:49 p.m. »
Bună seara dnilor Lideri Hidrosind!

Nici mie nu-mi place să mă hârâie cineva cu probleme pe care nu le pot rezolva dar trebuie clarificate anumite situații controversate din aceste zile amărâte! Eu, un angajat simplu al HE, v-am ales să mă reprezentanți în fața Administrației!

1.   Credeți că sunteti persoanele potrivite pentru a reprezenta niște sindicaliști, care au așteptări mai mari decât puteți realiza Dvs?
2.   Considerați că cea mai bună abordare a discuțiilor cu sindicaliștii care v-au ales lideri, este atacul?
3.   Considerați că sindicaliștii care postează pe acest forum nu au dreptate?
4.   Sunteți convinsi că Administrația Hidroelectrica aplică o politică corectă de fidelizare a resursei umane, resursă care-i dublează profitul?
5.   Nu considerati că e o formă de șantaj  si intimidare, menționarea inițialei unui sindicalist Hidrosind, in cursul unui dialog sindical pe un forum ?

În speranța că nu v-am supărat, vă multumesc pentru răspunsuri!

11
Discutii si opinii / Vremea schimb?rii
« : Decembrie 02, 2021, 06:40:03 p.m. »
Bun? seara.
Nu vrea s? r?spund? la

12
Discutii si opinii / Re: Informari către membrii de sindicat
« : Noiembrie 20, 2021, 04:19:17 p.m. »
Buna ziua.
Situația privind resursa umană a HE nu e tocmai roz. Repet faptul că majoritatea lucrătorilor din exploatare sunt aproape de pensie iar firma nu se îngrijește să-și formeze meseriași tineri pentru schimbul de generații. Instalațiile sunt vechi și complexe, electricienii si masinistii sunt puțini și lucrează uneori non-stop, cu pauze de 12 ore intre schimburi. Grija zilei de mâine, situația epidemiei mondiale, zilele și nopțile petrecute în instalațiile cu noxe de tot felul și nu în ultimul rând vârsta, fac ca oamenii să se îmbolnăvească și să-și piardă capacitatea de muncă înainte de vreme. Vreo doi bani pe care-i primim nu prea compensează rigorile serviciului pe care-l prestăm. Așa că reprezentanții noștri sindicali trebuie să discute  la negocierile CCM aceste lucruri și să ceară măsuri compensatorii.
1. Un prim punct al discuțiilor ar fi mărirea salariului celor de jos care intrețin și exploatează echipamentele de producție.  Avînd în vedere creșterea prețurilor la energie si profitul firmei dublat, mărirea ar trebui să fie una corectă.
2. Următorul punct al trebui să fie sprijinul firmei la refacerea capacității de muncă a salariatului. Acest  lucru se poate face prin acordarea de tichete de vacanță cu valoarea unui salariu de bază lunar al salariatului. Tot în acest scop firma trebuie să se angajeze să contacteze asigurări medicale private pentru salariați și să compenseze 100% intervențiile medicale costisitoare în caz de boală.
3. Al treilea punct trebuie să fie protecția salariatului pentru perioada de după pensionare. În acest scop HE trebuie să contribuie cu un cuantum semnificativ la pensiile private ale lucrătorilor.
Știm că negociatorii firmei sunt în stare să ia șapte piei de pe spinarea robilor din instalații dar sindicatul nostru viteaz poate găsi metode de opunere la acest lucru. Oamenii nu trebuie să facă neapărat grevă. Ei, coordonați de reprezentanții sindicali, pot să nu mai accepte să facă ore suplimentare, să nu mai accepte fracționarea CO, să nu mai accepte cumulul ilegal de funcții pază/exploatare, etc.  Dacă avem negociatori vrednici, vor ști să convingă administrația de toate aceste lucruri. Și eu sunt convins că se poate, totul e să se vrea. Să aveți zile bune!
Atenție: Luați cu DVS la negocieri un jurist specialist în Dreptul Muncii! Plătim noi! Așa cum fac reprezentanții HE!


14
Discutii si opinii / Informari către membrii de sindicat
« : Noiembrie 02, 2021, 08:29:06 a.m. »
Bună dimineața. Pentru a combate zvonistica din sucursale vă adresăm următoarele întrebări?
1. Vom afla ce s-a întâmplat la Oradea?
2. Vom afla când încep discutiile pentru noul CCM?
3. Vom primi din partea sindicatului o informare pe fiecare loc de munca, privind obiectivele noului contract colectiv? Culegeți propuneri din teritoriu?
4. Vom primi informări periodice, pe hârtie sau pe email, despre acțiunile sindicatului?

15
Discutii si opinii / Re: Toamna se numara bobocii
« : Septembrie 28, 2021, 08:06:58 a.m. »
Bună ziua domnule Lider Sef.
Colegul nostru Robu a încercat să atentioneze conducerea Hidrosind, asupra starii de spirit a oamenilor din teritoriu si despre faptul cā, acestia, nu mai au incredere in cartelul profitorilor si oportunistilor care vă inconjoară. Loviturile sub centura cu gramatica si amenintarile voalate împotriva unui om care nu va pune tronul in primejdie, nu-si au rostul. Nu suntem  o turmă de oi si de boi care sunt buni numai de muls si de sacrificat. Suntem colegii dumneavoastra cu care trebuie sa va mândriti, suntem cei care umplem lunar conturile firmei si mai ales a conducătorilor ei. Succes in alegeri!

Pagini: [1] 2 3 ... 8