Mesaje Recente

Pagini: [1] 2 3 ... 10
1
Discutii si opinii / Re: Domnule Aurariu, vă convine situația?
« Ultimul mesaj de cosmos18 Noiembrie 08, 2018, 07:40:15 a.m. »
   Domnule Jorj, legea cauza/efect este ireversibila. Culegi ceea ce semeni. A fi capabil sa cunosti efectul pe care-l provoaca cauza este o dovada de mare intelepciune. La efect viata e mai comoda, poti blama, poti acuza, poti sa te plangi, poti sa judeci, poti sa te uiti pe geam cand ceva nu-ti convine, la cauza e musai sa te uiti in oglinda. Nu crezi ca existenta sefilor gainari (la 6 role de hartie igienica retine una) si a oamenilor supusi este o cauza a inexistentei luptei sindicale ?!
2
Discutii si opinii / Domnule Aurariu, vă convine situația?
« Ultimul mesaj de jorj Noiembrie 07, 2018, 12:42:17 p.m. »
Bună ziua.
Jorj sunt. De acord cu părerile fiecăruia, dar nu așa. Observ de vreo 2 ani, că acest forum, a devenit proprietatea unui singur individ, care și-a multiplicat contul de vreo 10 ori, pe diferite nickname. Mușcă pe oricine are păreri contrarii și descurajează orice discuție constructivă și dialoguri referitoare la activitatea sindicală! Oare d-nul Lider-sef, asta dorește?  Nu avem nimic de comunicat membrilor sindicaliști decât informațiile referitoare la găinăriile șefului de centrală? Și asta pe seriale?
Despre echipamentul de lucru si de protectie care nu mai vine, despre examenele de avansare care se tot tegiversează până renunță oamenii, despre procesele referitoare la grupa de muncă și drepturile bănești neacordate, pentru care oamenii au plătit bani grei și care se lungesc la infinit, despre tichetele de vacanță la care am avea tot dreptul și care nu se acordă, despre....
3
Discutii si opinii / Re: Oameni de nimic
« Ultimul mesaj de cosmos18 Noiembrie 07, 2018, 11:14:51 a.m. »
  Analizand seful CHE, "mister Fier", descopar si alte trasaturi care vin in completarea tabloului oamenilor de rahat din articolul precedent : sunt lipsiti de scrupule, au tupeu de borfas (cer dovezi desi sunt constienti ca toata lumea stie ca ei sunt hotii), sunt ignoranti, au caracter infect, sunt avari,lacomi si acaparatori, ii considera pe toti ceilalti care nu sunt ca ei niste incapabili, sunt compromisi iremediabil. Un om lacom si unul sarac sunt practic la fel. Un om lacom va fi mereu in lanturile umilintei. Dovezi : el nu poarta salopeta si nu face rondul dar cere supusilor cum scrie la carte; la impartirea materialelor igienico-sanitare iti da 5 role de hartie igienica si te pune sa semnezi ca ai primit 6; Eu ma opresc aici, trageti d-voastra concluziile despre acest om.
4
Discutii si opinii / Oameni de nimic
« Ultimul mesaj de carcotasul Octombrie 31, 2018, 09:28:11 p.m. »
   Oamenii care mint de le sar ochii din cap si apoi te privesc in fata si iti spun ca tu esti ala care nu vede clar.
   Oamenii care pretind ca sunt profesionisti dar de fapt nu se pricep la nimic.
   Faza cea mai tare la oamenii de rahat, e ca ei sunt PERFECTI, sunt convinsi ca ei detin adevarul si cheia dreptatii si a perfectiunii,oamenii de rahat nu gresesc. ei experimenteaza pe creierul tau de om tolerant, oamenii de rahat vor incerca sa ii convinga pe toti din jurul tau ca tu esti cauza tuturor problemelor.  Stii de ce sunt periculosi?  pentru ca si ei se cred cand molfaie cu gura plina minciuni si barfe de o speta la fel de joasa ca ei!
    Oamenii de rahat nu stiu sa piarda, habar nu au, ei s-au nascut invingatori, sau, cel putin asa sunt convinsi, perfect convinsi, nu incape nici un dubiu, daca un om de rahat citeste materialul asta, ar putea sa-si bage mana in foc sustinand ca e o mare chintesenta de adevar – fara sa simta o secunda ca e fix oglinda lui.
   Oamenii de rahat sunt orgoliosi, sunt doldora de orgoliu.
   Sunt perfect convins ca si tu ai oameni de rahat in jurul tau, e plin de ei, calca-i in picioare daca vrei sa scapi de ei. Eu am incercat ani de zile cu vorba buna si nu merge. pur si simplu nu merge!
5
Discutii si opinii / Programare concediu
« Ultimul mesaj de carcotasul Octombrie 27, 2018, 08:47:24 p.m. »
7
Discutii si opinii / Re: porcul e cel mai lacom
« Ultimul mesaj de cosmos18 Octombrie 14, 2018, 04:19:00 p.m. »
   Daca mentionez faptul ca seful CHE, "hotul de fier", efectueaza rondul complet o data pe luna si atunci ajutat de un supus care ii aduce fisele din locurile greu accesibile cu urcare-coborare scari verticale este o idiotenie ?   Eu nu cred pentru ca detin si fotocopiile fiselor de rond in care nu apare deloc semnatura sefului parat.
8
Discutii si opinii / Re: porcul e cel mai lacom
« Ultimul mesaj de corina13 Octombrie 11, 2018, 01:34:31 p.m. »
   Sunt datoare cu o explicatie pentru persoanele de bun simt de pe acest forum referitoare la afirmatiile deja celebrului sef CHE . Din tot ce a spus despre colegul G.P. in afara problemelor cu boala celelalte sunt inventate. Ura nemarginita fata de un om care a suferit un infarct   spune totul despre acest sef. Pe acest om nu a putut sa-l introduca in ceata lui de supusi. Mediocritatea care il caracterizeaza si in care traieste il fac sa fie mai rau ca tatele pe sant inventand lucruri neadevarate. Ca si concluzie il consider doar un simplu sau adevaratul jeg.
9
Discutii si opinii / Re: porcul e cel mai lacom
« Ultimul mesaj de carcotasul Octombrie 11, 2018, 10:35:09 a.m. »
    Amice, "Decebal", te inseli cu privire la identitatea mea si avand in vedere esecul referendumului ar trebui sa iti faci griji serioase cu privire la locul in care te vei caza in urmatorii 3-4 ani. Colegul de celula indiferent de orientarea lui te va abuza profitand de constitutia astenica cu care te-a inzestrat natura. Probabil dupa trecerea prin aceasta terapie, mersul tau in viata va fi schimbat.
10
Discutii si opinii / Re: porcul e cel mai lacom
« Ultimul mesaj de cosmos18 Octombrie 11, 2018, 08:38:09 a.m. »
  Pseudonimul "Decebal" folosit de seful CHE total compromis care crede ca si-a fidelizat toti supusii uitand ca este un ignorat, si-a petrecut toata viata in mediocritate,are initialele P.S.D. care spun totul despre el, este la fel de tiran ca Dragnea, probabil se va prabusi odata cu el. Pot reproduce dialogul cu Remus Borza care l-a identificat ca fiind hotul de fier si a confirmat ca in doua saptamani va fi arestat. Este atasata la dosar o nota explicativa scrisa de "hotul CHE" referitoare la diferentele cantitative intre fisele tehnice si procesele verbale de constatare si dezmembrare.
Pagini: [1] 2 3 ... 10