Mesaje Recente

Pagini: [1] 2 3 ... 10
1
Discutii si opinii / Re: porcul e cel mai lacom
« Ultimul mesaj de cosmos18 August 15, 2018, 06:58:28 p.m. »
  Foarte buna asemanarea cu Dinu Paturica mai ales ca ciocoiul nostru a venit prima data la CHE cu o bicicleta demodata, mostenita de la bunicul pe linie materna, ajungand stapanul CHE si al subalternilor supusi. Aproape zilnic primeste de la acesti supusi cadouri bio de la tara in functie de anotimp. Castiga cam 300 lei net la o tura platita dublu dar se lasa mituit cu lucruri marunte sau sume mult mai mici, un adevarat gainar.
2
Discutii si opinii / Re: porcul e cel mai lacom
« Ultimul mesaj de Theophilus August 14, 2018, 10:38:59 p.m. »
Nu pot sa cred! Avem de-a face cu un Dinu Paturica al zilelor noastre? Si s-a aciuat printre noi, in functia de sef CHE?  Pai cat sa castige din 3-4 ture pe luna, chiar si duble? E asa de lacom de bani incat ignora riscul ca in contrapartida sa se faca de rusine daca e deconspirat?
3
Discutii si opinii / Re: porcul e cel mai lacom
« Ultimul mesaj de cosmos18 August 12, 2018, 01:07:37 p.m. »
  Acel mandru sef CHE, stapanul cu frizer, spalator auto si camerist, care initial a refuzat sa faca ture, s-a hotarat (coborat) de curand sa faca si acest lucru dar nu oricum. Hotararea a fost luata dupa ce s-a asigurat prin constrangerea supusilor, care lucrand in trei, il vor solicita sa le efectueze turele platite dublu. Planul functioneaza perfect si are o luna vechime cu cate o tura in weekend pentru ca cei de sus sunt mult prea ocupati sa observe acest lucru.
4
   cum apreciati concursurile pentru ocuparea posturilor vacante organizate la nivel de sucursala,uzina :
a) sunt aranjate 100% fiind vandute de directorii de sucursala si inginerii sefi de uzina=7 (70%)
b) sunt aranjate 50% =0 (0%)
c) sunt corecte fiind castigate de cei mai pregatiti candidati =0 (0%)
d) la Bucuresti se faceau mai putine aranjamente pentru ca se gasea mai greu intermediarul =1 (10%)
e) ar trebui organizate la Bucuresti toate concursurile =2 (20%)
Numărul total de membrii care au votat: 10

Votarea se închide: August 17, 2018, 01:29:55 a.m.

Felicitari celor care au votat, mult curaj in exprimarea adevarului celorlalti.
5
Discutii si opinii / Re: trofeul energeticianului
« Ultimul mesaj de corina13 Iulie 24, 2018, 03:44:23 p.m. »
 A participa sau nu la acest concurs este mai degraba o problema de alegere si nu de putinta. De aceea este nepotrivit a se face judecati de valoare. Cat priveste miile de pagini de bibliografie este o vorba: ”In fiecare zi citesti ceva - conteaza ce.”

  Normal ca cel incompetent ar putea sa participe dar se face de ras si alege sa stea in banca lui chiar daca premiul cel mare este de 5000 de euro. Poate ai ajuns anul acesta la Felix in calitate de sofer.  Referitor la valoare, sa stii ca nesimtirea este o trasatura a boului, care trage ca magarul, dar se crede leu !
6
Discutii si opinii / Re: trofeul energeticianului
« Ultimul mesaj de Ng Iulie 23, 2018, 10:33:38 p.m. »
Se povesteste ca un director de scoala a facut o inspectie la una din clasele primare. Cand a intrat a intrebat: Cine este cel mai bun din clasa? O fetita le-a luat-o inainte tuturor intreband: Bun la ce?

Suntem diferiti, din fericire, si in echipa asiguram toate activitatile de exploatare si de intretinere necesare in centrale. Fiecare este bun la ceva. Trofeul, prin natura lui, se adreseaza unei anumite categorii de personal. A participa sau nu la acest concurs este mai degraba o problema de alegere si nu de putinta. De aceea este nepotrivit a se face judecati de valoare. Cat priveste miile de pagini de bibliografie este o vorba: ”In fiecare zi citesti ceva - conteaza ce.”

Si, da, ne-am intors de la Felix, ne-au imbratisat colegii, am pus trofeele-n vitrina, am imbracat aceleasi salopete si suntem mai departe aceeasi oameni normali, simpli, cum ne stim.
7
Discutii si opinii / Re: trofeul energeticianului
« Ultimul mesaj de corina13 Iulie 23, 2018, 12:46:25 p.m. »
 Daca Jorj a constatat ca nu este un "frustat" cu atat mai mult sau mai putin poate fi un frustrat ?!
8
Discutii si opinii / Re: trofeul energeticianului
« Ultimul mesaj de cosmos18 Iulie 23, 2018, 12:34:10 p.m. »
  Coboara draga Jorj de pe "piedestral" incearca sa inveti o poezie de doua strofe, sa vezi daca ai memorie, apoi sa respecti munca celor de pe piedestal, ca nu oricare dintre colegi poate ajunge acolo, asa cum crezi tu.
9
Discutii si opinii / Re: trofeul energeticianului
« Ultimul mesaj de corina13 Iulie 23, 2018, 12:06:16 p.m. »
    In privinta tematicii si a subiectelor la trofeu, intr-adevar il putem numi domnisoara Jorj deoarece nu a avut niciodata contact cu ele, viseaza ca se refera la activitatea lui zilnica. Constatam ca este o domnisoara cam batrana, nascuta pe timpul comunistilor de la care a imprumutat propaganda ieftina si limba de lemn. La cartea lui, avand acum salariu de profesor, nu isi vede lungul nasului decat daca ii oferi salariul minim, atunci realizeaza ca este mult mai greu sa ajungi in mijlocul laureatilor.
10
Discutii si opinii / Re: trofeul energeticianului
« Ultimul mesaj de jorj Iulie 23, 2018, 07:42:27 a.m. »
Bună dimineața. Spre deosebire de alții, nu ma simt marginalizat și deci nu sunt un frustrat! Am avut în câteva rânduri ocazia sa-mi cunosc colegii concurenti la Trofeul Energeticianului. Colegi normali, care deservesc sau repara instalații energetice, provenind din mijlocul nostru, al colectivului! Nu stau zilnic pe un piedestal de unde sunt coborati doar cu ocazia concursurilor profesionale! Oricând, oricare dintre noi, cu puțin efort, poate sa fie în mijlocul celor laureați! Sa fiți sănătoși fizic și psihic și succes!
Pagini: [1] 2 3 ... 10