Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Subiecte - carcotasul

Pagini: [1] 2
1
Discutii si opinii / S-a rupt lantul de iubire
« : Octombrie 13, 2019, 07:58:58 p.m. »
   Odata cu apropierea sfarsitului lui Dragnea lansam subiectul "Se clatina sistemul" si sper ca vom scapa acum de acest sistem toxic si corupt care a pus stapanire pe Hidroelectrica, odata cu caderea celui mai slab guvern din istoria Romaniei, conglomeratul de prostie, incompetenta si nesimtire. Ne-am saturat sa fim umiliti, sa ne fie incalcate drepturile fundamentale, sa contribuim la prosperitatea gastilor de golani, interlopi si analfabeti cu statut ministerial sau directorial. Sistemul PSD-ist devenise o normalitate.
   In urmatoarele zile directorii si inginerii sefi numiti politic de PSD isi vor modifica dispozitia afectiva trecand de la grandomanie la tristetea pregatirii bagajelor de plecare.  Ne-am saturat de concursurile lor trucate, de interventiile la ITM si conducerea Hidroelectrica, de protejarea necinstei si incompetentei. GATA !  AJUNGE !  LASATI-NE ! 
   Si pentru cei care plang dupa ei sa asculte pe Dan Ciotoi - S-a rupt lantul de iubire.

2
Discutii si opinii / Penalul
« : Septembrie 05, 2019, 12:22:27 p.m. »
   Celebrul sef CHE Popa Sorin Dan, uitand ca are plangere penala pentru recuperare prejudiciu rezultat din valorificarea deseurilor metalice, intocmita de Remus Borza, inregistrata la SPEEH Hidroelectrica si finalizata cu dosar penal, foarte probabil a comis de curand o alta infractiune chemand la serviciu un salariat aflat in concediu medical pentru a se ponta el, intr-o duminica,  beneficiind de acordul efectuarii ocazionale a serviciului operativ de tura.
   Directoratul SPEEH Hidroelectrica a dispus declansarea cercetarii disciplinare impotriva sef CHE Popa Sorin Dan fiind convocat chiar acum la audieri. Este o mica incalzire inainte de punerea in miscare a vechiului dosar de la DNA de care uitase.

3
Discutii si opinii / Incapabilii
« : Iulie 28, 2019, 08:29:46 p.m. »
   Penibilul sef CHE facut celebru pe acest forum are un sef direct, nevinovat rau de tot : sta cu registrul de dispozitii in fata aproape o ora, isi face ciorne, si intr-un final consemneaza : "se v-a complecta " cu nisip lazile PSI. Ce sa-i ceri la un asa agramat ? el nu stie sa faca grafice sau pontaje si cand seful CHE este in concediu il cheama sa-l scoata din incurcatura.
   Nu stiu daca exista vreun sef de sectie care sa arate mai caraghios, mai neica nimeni, mai din alt film. Acest tip de "ignore total", neglijabil om, nevorbitor nesociabil este o nulitate, fiul ploii. Are un scris fortat ca la primele ore de caligrafie din clasa I  si raspunde la orice intrebare cu "nu stiu" , "probabil". Este poreclit "Tractoristul", "Mutulica", Ivan Turbinca".

4
Discutii si opinii / Avansare
« : Iunie 30, 2019, 06:17:12 p.m. »
   Rezultate dezastruoase la sustinerea testului eliminatoriu, faza I a examenului de avansare. De la asteptarile de 3 salariati la fiecare loc de munca s-a ajuns la 3 calificati pe toata sucursala.

5
Discutii si opinii / Toata lumea multumita
« : Iunie 08, 2019, 04:34:19 p.m. »
     S-a asternut linistea dupa indexarea de 10% si probabil ca unii citesc nuvela lui Ioan Slavici - "Moara cu noroc"  în care este tratată consecința pe care dorința de îmbogățire o are asupra destinului uman.
     Consider că avem foarte multe lucruri de învățat din aceasta nuvela, o carte cu o lecție de viață extraordinară pe care o recomand lui Popa Sorin Dan( aflat sub cercetare disciplinara ) si supusilor sai.  Frământările interioare, zbuciumul şi setea pentru bani devin din ce în ce mai chinuitoare.
     Cateva citate din aceasta impresionanta creatie :

    „Omul să fie mulţumit cu sărăcia sa, căci, dacă e vorba, nu bogăţia ci liniştea colibei tale te face fericit.”
    „Eşti fericit când ai linişte în coliba ta.”
    „Nu se poate să-i faci unui om o mai mare nedreptate decât să-l mustruluieşti pentru o greşeală pentru care-şi face el însuşi destule mustrări.”
    „Aşa e omul… Oricât de bun ar fi, tot are câte un păcat. Fie cât de mic, dar tot îl are.”

       

6
Discutii si opinii / Se clatină Sistemul
« : Mai 27, 2019, 12:25:51 a.m. »
    Se apropie ceasul sfarsitului politic pentru Liviu Nicolae Dragnea. Fiul militianului din Gratia, repetentul de la Politehnica bucuresteana ce se visa stapanul Romaniei va intra mai intai in agonie si apoi in moarte clinica. A sosit ora decontului final.
    Votul dat de romani acum cateva ore va clatina  " Sistemul " si in Hidroelectrica.
    Incompetentii numiti politic trebuie sa isi faca bagajele.

7
Discutii si opinii / Uzura
« : Mai 26, 2019, 10:03:29 a.m. »
    Majoritatea salariatilor au atins limita de uzura fizica si morala ajungand la expirare inainte de sfarsitul perioadei de valabilitate.  Turele de noapte, rondurile, expunerea la zgomot si camp electromagnetic, deplasarea la serviciu pe jos prin nameti, sclavia la care sunt supusi, toate acestea determina o uzura prematura care duce la pensionarea anticipata sau pe caz de boala. E adevarat ca mai sunt cativa care isi supradimensioneaza durata de viata si accepta doar pensionarea la limita de varsta nefiind capabili sa-si evalueze gradul de depreciere sau sa realizeze ca viata este foarte scurta si mai au putin de trait, banii neavand nicio valoare.  Fiecare cu calculele sale.
    Asa cum remarca d-nul Robu, ani la rand ne confruntam cu subtierea drepturilor salariale. Singurul dintre acestea la care nu s-a umblat este ajutorul de concediere in caz de inaptitudine.  Tot mai multi salariati pleaca de teama ca se va subtia si acest drept.

9
Discutii si opinii / Lacomia
« : Mai 12, 2019, 02:20:30 p.m. »
    România e o țară „bananieră”, chiar dacă ne este greu să acceptam asta.
    După 12 ani de când am intrat în UE, în loc să ne apropiem mai mult de Occident, cu totul, avem niște scăpări de zici că nu-i adevărat.
    Mai ştiţi poanta aia de la alegerile din 2004 cu „Dacă iese Bombo, emigrăm în Congo!”? Nu mai trebuie să emigrăm, a venit Congo la noi.
    La o analiză ceva mai critică, România arată mai mult a republică bananieră sau ţară disfuncţională din fundul lumii.
    Statul e condus de o clică de oameni apropiaţi conducătorului iubit.
    Prin multe ţări din Africa sau alte zone din astea în care nu e tocmai indicat să te aventurezi neînsoţit în afara hotelului, clasa politică e caracterizată printr-o mentalitate tribală.        Devotamentul nu e faţă de ţară sau popor ci e mai degrabă către clanul, tribul sau familia din care te tragi. Oamenii sunt numiţi în funcţii publice nu pe baza criteriilor care ţin de competenţă sau merite, ci în funcţie de locul de baştină şi legăturile familiale.
    Nepotismul e în floare în toate instituţiile publice.
    In timp ce pilele şi rubedeniile altora se mulţumeau să fie şoferi, consilieri, aghiotanţi şi tot felul de trepăduşi minori, acum fostul şofer a devenit secretar de stat iar beizadelele diplomaţi sau chiar consuli. Păi, prost trebuie să şi fii, la o adică, să nu-ţi angajezi odrasla, din moment ce Curtea Constituţională a zis că e OK.
    Instituţiile statului au devenit instrumente de intimidare şi represiune.
    În loc să servească în numele cetățeanului, și pe el să-l protejeze, instituţiile statului român au fost deturnate de la rolul lor legal la cel de-a băga pumnul în gură celor pe care puterea îi găseşte indizerabili.

    Un coleg a avut curajul sa reclame la ITM abuzurile facute de vestitul sef CHE care a chemat la serviciu un salariat aflat in concediu medical ca sa se ponteze el. Raspunsul ITM a fost foarte evaziv fara nicio referire la pontaj doar ca salariatul nu a efectuat serviciu de tura si asa de capul lui s-a dus la pescuit si a vazut ca Statia de Pompe era nesupravegheata si s-a dus el si a intocmit si semnat un raport de tura.  PROSTIRE PE FATA SI BAGAREA PUMNULUI IN GURA !
    Domnule Aurariu de ce ati sters ultimele doua postari referitoare la acest subiect ? 
    ACUM URMEAZA SA FIU BLOCAT SI EU ?   
    Va rog dragi colegi care apucati sa cititi acest mesaj sa anuntati ulterior ca acel sef CHE RUSINEA HIDROELECTRICA se numeste POPA SORIN DAN.



10
Discutii si opinii / Codul etic
« : Martie 16, 2019, 06:29:44 a.m. »
   4.2 Respect și încredere
Hidroelectrica promovează, în toate relațiile sale, respectul și încrederea ca bază a colaborării reciproc avantajoase cu părțile interesate. Cea mai valoroasă resursă a Hidroelectrica este constituită din salariații săi - competitivi, bine pregătiți profesional și devotați firmei.
Hidroelectrica respectă demnitatea fiecărui angajat, încurajează spiritul de echipă și respectul reciproc, promovează solidaritatea și onestitatea.În relațiile contractuale cu angajații, Hidroelectrica asigură exercitarea autorității într-o manieră corectă, fără niciun abuz. Hidroelectrica asigură condiții de muncă în conformitate cu cele mai înalte standarde ale securității și sănătății în muncă.
5.4 În relația cu angajații
Hidroelectrica respinge favoritismul ca formă de angajare, evaluare și promovare sau de distribuire a sarcinilor de serviciu.
Salariații Hidroelectrica sunt încurajați să semnaleze conducerii orice neregularități fără ca astfel de semnalări să atragă un tratament inechitabil sau discriminatoriu față de salariat.
Societatea respectă confidențialitatea datelor

11
Discutii si opinii / incompetenta
« : Ianuarie 21, 2019, 11:52:48 p.m. »
   Invatamantul din Romania promoveaza incompetenta si a ajuns sa fie o simpla fabrica de diplome.
   Hidroelectrica a devenit o societate bolnava datorita sistemului de selectie care promoveaza oameni nepotriviti in pozitiile cheie.
   Incompetenta o gasim in societatea noastra sub doua forme : una in necunostinta de cauza si alta relativ constienta de sine, mai perfida si mai meschina decat prima.
   Incompetentul in necunostinta de cauza face rau fara sa stie si actioneaza la indemnul altora, fiind manipulat de altii. Celalalt incompetent, care isi cunoaste propriile limite este mult mai periculos decat primul. Acesta cauta sa-si ascunda propria incompetenta si sa se inconjoare de cat mai multi incompetenti in necunostinta de cauza. Instrumentele cu care opereaza sunt manipularea, inselaciunea, minciuna. Sunt indivizi lipsiti de scrupule, ticalosi fara pic de caracter. Acestia sunt sefii corupti care raspandesc un cancer agresiv peste tot ce este vrednic in aceasta societate care a fost candva sanatoasa. Ei sunt cei care alunga onestitatea, motivatia si determinarea.

12
Discutii si opinii / Prime si cresteri salariale
« : Decembrie 26, 2018, 10:08:38 p.m. »
                                                                           Art. 4.38 C.C.M.
   (1) Avansarea reprezinta trecerea unui salariat la o salarizare superioara pe aceeasi banda de salarizare, in cadrul aceleiasi functii sau meserii.
   (2) Avansarea se face anual, la solicitarea salariatului, in functie de posibilitatile financiare ale angajatorului si de rezultatele evaluarii performantelor (cel putin calificativul BINE).
   (3) Avansarea se face prin examen, pe baza unui regulament de avansare si inseamna o crestere de 10% la salariul de baza brut al salariatului.
   (4) Fac exceptie de la prevederile prezentului articol functiile de Top Management.

13
Discutii si opinii / Oameni de nimic
« : Octombrie 31, 2018, 09:28:11 p.m. »
   Oamenii care mint de le sar ochii din cap si apoi te privesc in fata si iti spun ca tu esti ala care nu vede clar.
   Oamenii care pretind ca sunt profesionisti dar de fapt nu se pricep la nimic.
   Faza cea mai tare la oamenii de rahat, e ca ei sunt PERFECTI, sunt convinsi ca ei detin adevarul si cheia dreptatii si a perfectiunii,oamenii de rahat nu gresesc. ei experimenteaza pe creierul tau de om tolerant, oamenii de rahat vor incerca sa ii convinga pe toti din jurul tau ca tu esti cauza tuturor problemelor.  Stii de ce sunt periculosi?  pentru ca si ei se cred cand molfaie cu gura plina minciuni si barfe de o speta la fel de joasa ca ei!
    Oamenii de rahat nu stiu sa piarda, habar nu au, ei s-au nascut invingatori, sau, cel putin asa sunt convinsi, perfect convinsi, nu incape nici un dubiu, daca un om de rahat citeste materialul asta, ar putea sa-si bage mana in foc sustinand ca e o mare chintesenta de adevar – fara sa simta o secunda ca e fix oglinda lui.
   Oamenii de rahat sunt orgoliosi, sunt doldora de orgoliu.
   Sunt perfect convins ca si tu ai oameni de rahat in jurul tau, e plin de ei, calca-i in picioare daca vrei sa scapi de ei. Eu am incercat ani de zile cu vorba buna si nu merge. pur si simplu nu merge!

14
Discutii si opinii / Programare concediu
« : Octombrie 27, 2018, 08:47:24 p.m. »

Pagini: [1] 2