Autor Subiect: TROFEU ENERGETICIAN  (Citit de 2041 ori)

marius

  • Vizitator
TROFEU ENERGETICIAN
« : Iunie 30, 2021, 10:30:55 a.m. »
Buna ziua,
Acum cand s-au relaxat masuri de siguranta covid 19 s-a trezit dl presedinte cu administratia sa suspende ziua energeticianului.Bravo lor!Desteapta decizie ... alti bani pt profitul istoric 2021 al HE!Eu as intra in pamint de rusine la ceea ce fac liderii de sindicat-administratie!Oameni fara nici un fel de coloana vertebrala!Apropo dl.presedinte la cluj cand ati fost acum v-a fost frica sa dati ochii cu angajatii???Era momentul sa va rupeti din timpul dvs pretios 30 minute sa ne comunicati cam ce se intimpla cu sindicatul de vreo 3 ani!Si totusi alegeri au fost?Cred ca va putem felicita pt un noumandat!!!

Offline robu

  • Full Member
  • ***
  • Mesaje postate: 153
    • Vezi Profilul
Re: TROFEU ENERGETICIAN
« Răspuns #1 : Iunie 30, 2021, 02:01:35 p.m. »
La ce bun sa fie informati oamenii?
Pentru a le da idei de razvratire?
Daca se trezeste unul sa conteste in mod transant toata conducerea de sindicat, aflata cel putin in stare de noncombat si cere alegeri pe bune si modificari substantiale in statutul Hidrosind?
Doamne fereste de intrebari incomode cum ar fi cele despre durata mandatelor de lider,alegeri statutare,dare de seama asupra cheltuielilor si multe altele de care liderii nostri fug ca dracu de tamaie.