Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - carcotasul

Pagini: [1] 2 3 ... 8
1
Informari / Re: Negocieri CCM 2020
« : Decembrie 07, 2019, 11:11:16 p.m. »
   Am nevoie de o informatie si va rog daca poate cineva sa ma ajute.
   Am aflat ca in situatia de inaptitudine medicala s-a diminuat semnificativ ajutorul de concediere in raport cu vechimea, mai ales in cazul in care salariatul refuza trecerea pe un alt post oferit.

2
Informari / Re: Negocieri CCM 2020
« : Decembrie 04, 2019, 07:03:16 p.m. »
    Sistemul tribal de conducere a societatii Hidroelectrica trebuie sa-si faca schimbarea la fata si sa renunte la mentalitatea fracturilor sociale intre diverse categorii de salariati, ascultand toate partile prin trecerea la un dialog real, pentru a se lua deciziile cele mai bune.
    Trebuie sa se renunte la strategiile de manipulare si la taierile treptate deoarece se cam apropie cutitul de os si nu-i vad bine cand multimea ajunge in situatii limita si usturimea se amplifica rau de tot.

3
Discutii si opinii / S-a rupt lantul de iubire
« : Octombrie 13, 2019, 07:58:58 p.m. »
   Odata cu apropierea sfarsitului lui Dragnea lansam subiectul "Se clatina sistemul" si sper ca vom scapa acum de acest sistem toxic si corupt care a pus stapanire pe Hidroelectrica, odata cu caderea celui mai slab guvern din istoria Romaniei, conglomeratul de prostie, incompetenta si nesimtire. Ne-am saturat sa fim umiliti, sa ne fie incalcate drepturile fundamentale, sa contribuim la prosperitatea gastilor de golani, interlopi si analfabeti cu statut ministerial sau directorial. Sistemul PSD-ist devenise o normalitate.
   In urmatoarele zile directorii si inginerii sefi numiti politic de PSD isi vor modifica dispozitia afectiva trecand de la grandomanie la tristetea pregatirii bagajelor de plecare.  Ne-am saturat de concursurile lor trucate, de interventiile la ITM si conducerea Hidroelectrica, de protejarea necinstei si incompetentei. GATA !  AJUNGE !  LASATI-NE ! 
   Si pentru cei care plang dupa ei sa asculte pe Dan Ciotoi - S-a rupt lantul de iubire.

4
Discutii si opinii / Re: Penalul
« : Septembrie 06, 2019, 11:39:45 a.m. »
   BREAKING NEWS :  ULTIMA GAINARIE
      De curand s-au achizitionat scaune ergonomice noi pentru toate posturile operative. Desi primise convocarea pentru cercetare disciplinara, Popa Sorin Dan ( ciorditorul de fier ) a considerat de cuviinta sa-si opreasca pentru acasa scaunul cuvenit unei Statii de Pompe trimitand acolo un scaun vechi din centrala.  La sesizarea unui pompagiu, seful de sectie s-a deplasat la Statie, a inspectat scaunul si a dispus sefului CHE sa remedieze gainaria obligandu-l sa aduca inapoi scaunul nou dus acasa. Cat de penibil si de ridicol poate fi acest sef CHE fara scrupule stie toata lumea care a avut de a face cu el. Se pare ca se apropie usor ceasul al noualea, al infricosatei judecati, inceputul ar putea fi deportarea in Siberia cu trei centrale mai sus.

5
Discutii si opinii / Penalul
« : Septembrie 05, 2019, 12:22:27 p.m. »
   Celebrul sef CHE Popa Sorin Dan, uitand ca are plangere penala pentru recuperare prejudiciu rezultat din valorificarea deseurilor metalice, intocmita de Remus Borza, inregistrata la SPEEH Hidroelectrica si finalizata cu dosar penal, foarte probabil a comis de curand o alta infractiune chemand la serviciu un salariat aflat in concediu medical pentru a se ponta el, intr-o duminica,  beneficiind de acordul efectuarii ocazionale a serviciului operativ de tura.
   Directoratul SPEEH Hidroelectrica a dispus declansarea cercetarii disciplinare impotriva sef CHE Popa Sorin Dan fiind convocat chiar acum la audieri. Este o mica incalzire inainte de punerea in miscare a vechiului dosar de la DNA de care uitase.

6
Discutii si opinii / Re: Opinie
« : Septembrie 03, 2019, 01:48:28 p.m. »
   https://lege5.ro/Gratuit/ge3dkmzyga3a/legea-cadru-nr-153-2017-privind-salarizarea-personalului-platit-din-fonduri-publice

  Un simplu angajat Hidroelectrica nici cu 200 ore lucrate nu poate ajunge la salariu o invatatoare care lucreaza doar 80 ore / luna si beneficiaza aproape de 5 luni de concediu anual.

7
Discutii si opinii / Re: Incapabilii
« : August 24, 2019, 10:39:06 a.m. »
   Asa cum zice unul din finii lui Mozart, Amadeus , d-le Slatina daca esti meloman, de ce nu ai parcurs etapa preliminara "auditia"celor care trebuiau sa-ti ofere pe un ton calm  informarea ca dupa aceasta simfonie "avansarea", trei solisti de la Slatina au fost premiati cu 10% respectiv doi ingineri care au intrat in ultima parte a concertului cu subiectele stiute si un simplu masinist care a dus greul de la inceput trecand de baremul celor 80 de puncte de la faza eliminatorie cu subiecte de la Bucuresti identice trofeu sucursala. RE major !

8
Discutii si opinii / Re: Incapabilii
« : August 18, 2019, 12:41:34 a.m. »
   Ar trebui gasite resursele necesare pentru a fi avansati toti cei care au obtinut minim nota 8 pentru ca merita pe deplin la cat de stufoasa este tematica. Va contrazic d-le Danyell722 cu privire la avansarea a cel putin un salariat din fiecare centrala si cu salarizarea maxima spre pensionare. Spre exemplu daca din CHE condusa de Popa Sorin nu a vrut sa participe niciun salariat la avansare pentru ca anul trecut cel mai destept considerat si care este idolul celorlalti ( chiorul din tara orbilor si mana dreapta a lui Popa ) a reusit sa faca doar 49 puncte la faza pe sucursala, va intreb :  Cu astfel de meseriasi ce sa facem ?   Sa-i dam pe toti afara impreuna cu seful lor care ii trece clasa la testele de autorizare pe plocoane ?

9
Discutii si opinii / Re: Incapabilii
« : August 03, 2019, 12:42:43 p.m. »
   Lantul slabiciunilor la aceasta uzina este mult mai lung. Cum pomeneam si cu alta ocazie toti sefii CHE sunt numiti cu delegatie cu exceptia celebrului odios care ocupa postul din 1996 cand a scris o lucrare acasa. In ceea ce priveste seful acestei uzine care este numit politic, lucrurile stau ca in povestea lui Hans Christian Andersen, cand ridicolul si penibilul sunt in floare, în delir, împăratul ieșind la o mare serbare populară cu nemaivăzut de frumoasele haine, adică dezbrăcat, cel care spune adevărul, exclamând „împăratul e gol”, este un copil. Povestea lui Hans Christian Andersen scrisă acum vreo două secole fiind cât se poate de actuală pentru că în ea este vorba despre minciună, frică, manipulare, despre sentimentul de turmă și fuga de adevăr. E o poveste gravă, așadar, ca mai toate cele scrise de Andersen, și cu un tâlc adânc, la care cei mici nu prea au cum să ajungă.
   Faptul ca toata lumea tace pe acest forum ma face sa simt ca traiesc punerea in scena a povestii lui Hans Christian Andersen.
   Cam asta e, am ştiut/bănuit/intuit toată vremea cum stau lucrurile, dar ne-a lipsit curajul de a le spune pe nume.

10
Discutii si opinii / Incapabilii
« : Iulie 28, 2019, 08:29:46 p.m. »
   Penibilul sef CHE facut celebru pe acest forum are un sef direct, nevinovat rau de tot : sta cu registrul de dispozitii in fata aproape o ora, isi face ciorne, si intr-un final consemneaza : "se v-a complecta " cu nisip lazile PSI. Ce sa-i ceri la un asa agramat ? el nu stie sa faca grafice sau pontaje si cand seful CHE este in concediu il cheama sa-l scoata din incurcatura.
   Nu stiu daca exista vreun sef de sectie care sa arate mai caraghios, mai neica nimeni, mai din alt film. Acest tip de "ignore total", neglijabil om, nevorbitor nesociabil este o nulitate, fiul ploii. Are un scris fortat ca la primele ore de caligrafie din clasa I  si raspunde la orice intrebare cu "nu stiu" , "probabil". Este poreclit "Tractoristul", "Mutulica", Ivan Turbinca".

11
Discutii si opinii / Re: Avansare
« : Iulie 27, 2019, 01:10:51 p.m. »
   O fata de 15 ani a chemat statul roman in ajutor prin apel la 112. Acest stat in care traim cu totii a actionat ca un complice al criminalului sadic din Caracal. Acest popor este satul de oameni si sisteme care nu isi fac treaba.
   Am creeat sisteme pline de angajati obedienti , slab pregatiti , care au in spate un cadru legislativ plin de lacune , stufos si pe care aplica legea asa cum vor ei si in folosul lor si al institutiilor pe care le reprezinta .
Justitia este praf , este o taraba la care se tranzactioneaza " dreptatea " vazuta de ei . O piata in care conteaza doar banii .
Viata politica este plina de oameni care zic ce cred ei ca vrea sa auda poporul , dar care colcaie de incapabili si de incompetenti sub toate formele posibile . Zero proiecte , Zero lupta pentru popor . Totul este pentru ei .
Uite asa vad eu tara asta acum . Mai rau ca niciodata . Candva aveam o speranta, a murit la 112 .

12
Discutii si opinii / Re: Criza de specialisti in HE
« : Iulie 21, 2019, 07:09:54 a.m. »
    Da, Hidroelectrica inca mai dispune de cativa oameni de exceptie. Atata timp cat se tolereaza aranjamentele directorilor de sucursala si inginerilor sefi care fraudeaza concursurile pentru angajare, viitorul suna sumbru. Desi aceste lucruri se stiu, nimeni nu are curajul sa ia atitudine si sa stopeze hemoragia de coruptie si trafic de influenta care a umplut societatea de incompetenta.

13
Discutii si opinii / Avansare
« : Iunie 30, 2019, 06:17:12 p.m. »
   Rezultate dezastruoase la sustinerea testului eliminatoriu, faza I a examenului de avansare. De la asteptarile de 3 salariati la fiecare loc de munca s-a ajuns la 3 calificati pe toata sucursala.

14
Discutii si opinii / Toata lumea multumita
« : Iunie 08, 2019, 04:34:19 p.m. »
     S-a asternut linistea dupa indexarea de 10% si probabil ca unii citesc nuvela lui Ioan Slavici - "Moara cu noroc"  în care este tratată consecința pe care dorința de îmbogățire o are asupra destinului uman.
     Consider că avem foarte multe lucruri de învățat din aceasta nuvela, o carte cu o lecție de viață extraordinară pe care o recomand lui Popa Sorin Dan( aflat sub cercetare disciplinara ) si supusilor sai.  Frământările interioare, zbuciumul şi setea pentru bani devin din ce în ce mai chinuitoare.
     Cateva citate din aceasta impresionanta creatie :

    „Omul să fie mulţumit cu sărăcia sa, căci, dacă e vorba, nu bogăţia ci liniştea colibei tale te face fericit.”
    „Eşti fericit când ai linişte în coliba ta.”
    „Nu se poate să-i faci unui om o mai mare nedreptate decât să-l mustruluieşti pentru o greşeală pentru care-şi face el însuşi destule mustrări.”
    „Aşa e omul… Oricât de bun ar fi, tot are câte un păcat. Fie cât de mic, dar tot îl are.”

       

Pagini: [1] 2 3 ... 8