Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - Fiorello

Pagini: [1]
1
Discutii si opinii / Re: Codul etic
« : Martie 18, 2019, 02:54:50 p.m. »
Pe bune?

2
Discutii si opinii / Re: PARTICIPARE LA PROFIT - 2017
« : Iulie 13, 2018, 01:20:35 p.m. »
Ok Corina! Lucram in 3! De unde personal pentru ture normale? Crezi ca ne face placere lucrul fara libere? Asta e politica HE, incarcare peste 100% pentru oameni, decat salariu lunar pentru un om la libere mai bine plata orelor suplimentare. Nu suntem lacomi, nu avem de ales. Gandeste-te si la asta! Cu bine!

3
Discutii si opinii / Re: Prima de vacanta
« : Aprilie 16, 2018, 01:20:34 p.m. »
     Un verdict corect si asteptat. Cu posibilitate de apel insa. Desi nu stiu ce instanta ar da alt verdict vizavi de aberatia celor ce au gandit in acest fel. Asteptam sa vedem daca se recurge la apel! S-auzim numai de bine!

4
Discutii si opinii / Re: Paste 2018
« : Aprilie 08, 2018, 09:42:10 a.m. »
Paste fericit tuturor colegilor, sa aveti lumina in suflete, sa fiti sanatosi si sa aveti numai bucurii alaturi de cei dragi! Hristos a inviat!

5
Informari / Re: Informare 10.12.2017
« : Decembrie 14, 2017, 09:51:30 p.m. »
Uzam de tabele domnule Aurariu? Cred ca cel puțin 80% din personalul de exploatare abia așteaptă să pună cheile pe "0"

6
Discutii si opinii / Re: OANA, OANA, OANA
« : Septembrie 01, 2017, 03:07:33 p.m. »
Din punctul meu de vedere, Du-te Oana, duuu-tee! Duce-te-ai!

7
Curiozitatea bat-o vina! Am vrut sa vad si eu ce companie e Mercer. Deci prietenul Google imi aduce site-ul Mercer. Bucurie mare, e compania care se ocupa de "welness-u' " nostru, de sisteme de pensii, ce mai, trai pe vatrai! Totul, bineinteles in America! In dulcele nostru grai romanesc, ioc! Se aminteste printre altele de o colaborare de acum cativa ani cu o companie romaneasca (care faceau studiile in numele lor), altceva nimic. Is curios ce stiu astia despre noi. Stiu ei care-s sarcinile scrise in fisa postului la fiecare dintre noi? Si ma refer in primul rand la noi, astia mici, care suntem si zugravi si vopsitori si femei de serviciu. A, si agenti de paza! Cumul de functii fara a fi recunoscute. Daca gasiti ceva despre minunata companie dati-mi si mie un link, nu de alta da' m-am saturat sa tot caut. Sa auzim numai de bine!

8
Da, e prevazuta participatia la profit dar pentru anul acesta. Adica in primavara dupa ce se incheie anul contabil. Pe anul trecut se imparte frumos intre guvern si fondul proprietatea, sa aiba ce sa manance si gura lor. In rest, sa auzim numai de bine!

9
Mda, se pare ca viata este un lung sir de renuntari! :(

10
Mihaela, te rog mult cateva amanunte. Nu gasesc dupa numarul de dosar pe portal. Astept, multumesc!

Pagini: [1]