Autor Subiect: CAT NE MAI LASAM PROSTITI  (Citit de 16411 ori)

Offline mihaela

  • Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 79
    • Vezi Profilul
CAT NE MAI LASAM PROSTITI
« : Iunie 03, 2017, 10:11:04 p.m. »
Ma intreb cat mai suportam aceasta situatie in Hidroelectrica?Cat ne mai lasam prostiti de indivizi ca Borza si individe ca cele din Consiliul de supraveghere care iau mii de euro indemnizatie in timp ce salariatii sunt AVALI (AVANS-LICHIDARE)?

http://romanialibera.ro/economie/companii/cum-se-conduce-cea-mai-profitabila-companie-de-stat--deputatul-alde-remus-borza--%E2%80%9Estatul-poate-sa-il-puna-si-pe-grivei-la-hidroelectrica%E2%80%9C-448622

Cititi va rog si comentariile de mult mai josul articolului.

Borza nu e la prima abatere de acest gen.In ciuda repulsiei sale bine mascata fata de femei, atunci cand interesele de partid o cer, este in stare sa joace cu umor rolul ipocritului care tolereaza si ridica la rang de calitate prostia si imoralitatea, acordandu-le credit si inca  o sansa unor femei promovate politic dintr-un post in altul, pupila, amanta, secretara sau ce o mai fi, a unui om politic probabil cu greutate.
Acelasi lucru l-a facut si cand a a promovat in post de  director o tanara  de la Bistrita fara experienta profesionala adecvata, dar care se pare ca avea  o pila la Taricenu.
Asta in conditiile in care stim cu totii ce afirmatii a facut Borza in legatura cu nevestele, amantele din Hidroelectrica si mai ales cu mamele din Hidroelectrica,care nasc copii pe banda rulanta.

Asta se intampla daca noi nu luam atitudine!
« Ultima Modificare: Iunie 03, 2017, 10:42:43 p.m. de mihaela »

Offline mihaela

  • Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 79
    • Vezi Profilul
Re: CAT NE MAI LASAM PROSTITI
« Răspuns #1 : Iunie 03, 2017, 10:54:10 p.m. »
Cred ca ar trebui sa existe un raspuns in presa si din partea salariatilor, la afirmatiile nesimtite ale lui Borza si Agliceru in legatura cu schema incarcata de personal care nu face nimic.
Daca este cineva care totusi nu face nimic, aceia sunt doar la executiv Bucuresti, acestia nestiind decat sa ceara in teritoriu raportari dupa raportari , pe care le centralizeaza sau le transmit mai departe.

http://www.digi24.ro/stiri/economie/energie/investitii-in-functie-de-interese-la-hidroelectrica-720222
« Ultima Modificare: Iunie 03, 2017, 10:56:41 p.m. de mihaela »

jorj

  • Vizitator
Unde este vocea noastra?
« Răspuns #2 : Iunie 04, 2017, 11:00:24 p.m. »
Mihaela, de acord cu tine! Dar cine trebuie sa combată în media pe cei care ne calomniaza și merg pe deviza, ,dezbina și stapaneste"? Cine trebuie sa spună lumii, cu voce tare, ca la HE s-au pripasit alți paraziți care sug sângele poporului? Cine este purtătorul nostru de cuvânt? Cine are atribuții în acest sens?

Sindicalist

  • Vizitator
Re: CAT NE MAI LASAM PROSTITI
« Răspuns #3 : Iunie 05, 2017, 08:18:53 p.m. »
Cit ne mai lasam prostiti ?  Atit timp cit la conducerea sindicatului vor fi lideri aserviti administratiei ,nu ne va lua nimeni in seama. Intii va trebui sa facem curatenie si ordine in propia noastra ograda(sindicat). Lideri nealesi sau lideri de o viata aserviti administratiei ,pai cu acesti oameni facem noi greva ?,acestia ne reprezinta noua interesele ?. 1 - Administratia nu are cu cine negocia,lideri aserviti ,fiind supusi si aparind interesele administratiei fatis sau pe ascuns ; 2- administratia nu are cum a se teme de oameni supusi ei ;3-Lideri aserviti nu vor avea niciodata interesul in a ne creste noua veniturile,ci isi vad  propile interese. Asa ca trebuie a trece la actiune,apoi sa vorbim. Administratia dezbina  si incearca a-si impune punctul de vedere in primul rind prin lideri aserviti ei. Pentru a avea un sindicat puternic si care sa sutina drepturile salariatilor ,trebuie schimbati urgent lideri aserviti administratiei ,ma refer la cei dovediti deja. Iar atit  tip  cit nu vom fi capabili a face acest lucru ,nici nu putem emite pretenti. In curind spre minimul pe economie dragi colegi la acest lucru va duce delasarea,nepasarea si lasitatea  unora dintre noi.  Salariu: electrician,mecanic - Hidroelectrica = vinzatoare (zarzavaturi)-piata, aici vom ajunge .
« Ultima Modificare: Iunie 05, 2017, 10:09:26 p.m. de Sindicalist »

rami

  • Vizitator
Re: CAT NE MAI LASAM PROSTITI
« Răspuns #4 : Iunie 06, 2017, 11:19:54 a.m. »
Mai oameni buni, vorbim degeaba, atata timip cat El Lider Maximo Aurariu nu are niciun fel de autoritate in fata liderilor din sucursale, nu vom castiga nimic, dimpotriva, vom pierde tot ce am obtinut acum 10-15 ani.
Eu il intreb pe domunul Aurariu de mult timp cum ii evalueaza, cum ii controleaza si mai ales cum ii sanctioneaza pe liderii care nu-si fac treaba, si pe cei care mai rau, sunt uneltele administratiei in sindicat.
Domnul Aurariu o tine pe aia cu "faceti alegeri si dati-i jos", nu intelege ca e greu sa-l mai dai jos pe unul ca andrei sau bucuroiu pentru ca astia si-au facut cate o gasca (gasca care este motivata cu diferite metode), si e greu sa-i mai dai jos de la ciolane!
De exemplu, il intreb pe domnul Aurariu tot de mult timp, de ce nu aduna liderii din tara si sa organizeze un miting de 2000 de hidroenergeticieni la Bucuresti, si ne tot abureste cu diferite tertipuri.
Pai cand am facut mitingul ala amarat, ultimul, toti liderii de din sucursale nu stiau pe unde sa se mai ascunda, daramite sa mai mobilizeze oamenii.
Ce le-a facut domnul Aurariu?
NUMIC, asa ca, cu acesti lideri cu Aurariu in frunte, vom ajunge de rasul lumii, vor rade croitoresele de noi!

Offline Matasa Adrian

  • Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 82
    • Vezi Profilul
Re: CAT NE MAI LASAM PROSTITI
« Răspuns #5 : Iunie 06, 2017, 12:27:51 p.m. »
si judecatorii ameninta cu greva zilnica... pana cand li se dau salarii.. la toti mariri de salarii, ma refer la bugetari in special.. adica cei care nu produc nimic.. numai consuma si noi care producem... nu cerem nimic de la buget.... nu avem mariri sau greva... deci trebuie sa ne mobilizam si sa hotaram clar ce facem.. mergem la cersit sau la miting si greva.... noi trebuie sa fortam liderii sa faca ce vrem noi nu ce vor ei.... Nu Aurariu este de vina pentru liderii din teritoriu.. noi oameniii suntem... si apoi cum sa pleci la razboi daca nu ai cu cine?!?!?/!!? Aurariu nu poate face singur greva... cati sunt hotarati sa faca.... hai sa facem... vb intre noi si o rezolvam si fara lideri....

marius

  • Vizitator
Re: CAT NE MAI LASAM PROSTITI
« Răspuns #6 : Iunie 06, 2017, 03:18:03 p.m. »
Stimati hidrotehnicieni,
Nu vad pe nimeni ca sa puna punctul pe iiiiiii...iiii.
Cit timp avem CCM valabil semnat de ambele parti , voi de ce greve vorbiti????Mai consultati legile!!!!!

Sindicalist

  • Vizitator
Re: CAT NE MAI LASAM PROSTITI
« Răspuns #7 : Iunie 06, 2017, 08:00:12 p.m. »
Domnule" marius" asa cum am mai specificat cu mult inainte multi dintre noi : fricosi ; lasi ;dezinteresati; multi vedem  precum calul drept inainte numai Hidroelectrica  ,mai uitati-va dragi colegi ce se intimpla si pe linga noi....noi cei care lucram la cea mai profitabila intreprindere ,vom fi cei mai prost platiti ,vor ride si curcile de noi nu numai croitoresele. Si apropo de legi cred ca nu exista nici o lege care te obliga sa muncesti la Hidroelectrica ? sau au scos lideri nostri una ? Putem pleca si lasa pe ei sa produca megawatii ,da pe ei pe domni directori cu lideri lor...ca ei sint probabil multumiti,iar noi,...noi ne putem  cistiga o piine si in alta parte daca nu ni se da cea ce cerem.Dar nu sintem uniti,....ci din contra prostiti dezbinati de  lideri alesi chiar de noi,si aici ma refer la" lideri administratiei". Trebuie a lua atitudine si sa ne cerem in mod raspicat si clar drepturile,pentru ca se poate  si noi muncim ,nicidecum Fondul Propietatea sau altcineva...dar pentru asta trebuie a fi : uniti si curajosi .
« Ultima Modificare: Iunie 06, 2017, 08:14:05 p.m. de Sindicalist »

Offline Jack

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 22
    • Vezi Profilul
Re: CAT NE MAI LASAM PROSTITI
« Răspuns #8 : Iunie 07, 2017, 11:50:43 a.m. »
O plecare in masa o sa-i bage in groapa rau de tot pe cei care "conduc" acum hidro.
Plecam cu preaviz si ii lasam sa produca ei energie pentru tara.Anuntam ITM-ul pentru ca nu pot functiona cu un nr.  de oameni mai mic decat scema de functionare.
Ii lasam sa scoata posturile la concurs pentru ca ii obliga legea si ne inscriem la concurs.
Cei care vom promova concursul o sa negociem salariul asa cum trebuie si vom cere un salariu pe masura.Meseriasi nu prea mai au de unde sa ia pentru ca cei mai isteti au plecat din aceasta tara cu grad maxim de infractionalitate.Cu siguranta ca nu o sa promovam toti examenul pentru ca  se vor razbune pe noi dar care ne  asumam acest lucru o sa luam in calcul si cautarea altui loc de munca.
Cei care ne permitem ar trebuii sa ne luam concediu fara plata sau concedii medicale ca o mare parte din noi suntem cu sanatatea in pioneze.

marius

  • Vizitator
Re: CAT NE MAI LASAM PROSTITI
« Răspuns #9 : Iunie 07, 2017, 01:19:52 p.m. »
Este o solutie perfecta,atata timp cit toti din tara am fi mina in mina!Dar din pacate nu este asa!Si ar mai putea fi o solutie fiecare membru de sindicat sa dea o hartie oficiala la liderul din SH ca avand in vedere ca nu ne-a reprezentat interesele privind CCM actual din data de ..... acel lider nu ma mai reprezinta in raport cu administratia!

Offline mihaela

  • Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 79
    • Vezi Profilul
Re: CAT NE MAI LASAM PROSTITI
« Răspuns #10 : Iunie 12, 2017, 08:22:34 p.m. »
Cateodata urasc sa am dreptate.
Dl Aurariu pana acum in discutiile cu Agliceru macar vorbeati aceiasi limba.Cand va veni director la Hidroelectrica escrocul de Remus Vulpescu chiar nu o sa mai aveti cu cine va intelege.

http://www.investenergy.ro/ce-se-intampla-la-hidroelectrica-consiliul-de-supraveghere-ramas-5-membri-fp-asigura-cvorumul-astfel-incat-activitatea-sa-nu-se-blocheze-directoratul-sub-presiunea-schimbarilor-politice/


http://www.economica.net/remus-vulpescu-ar-putea-fi-numit-director-general-la-hidroelectrica-surse_139068.html#n
« Ultima Modificare: Iunie 12, 2017, 08:31:37 p.m. de mihaela »

Offline Alessandro Volta

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 25
    • Vezi Profilul

Offline electrician suparat

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 32
    • Vezi Profilul
Re: CAT NE MAI LASAM PROSTITI
« Răspuns #12 : Iunie 13, 2017, 10:52:24 a.m. »
 C.F.R ,o companie  care istoric este neprofitabila ofera angajatior tichete de masa cu valori mai mari de 9,57 ron(11-15 ron).
in plus au obtinut si mariri salariale.NICI NOI.
sa nu mai vorbim ca sunt companii care ofera tichete de masa cu valoarea de 15.07 ron.
altii care nu au voie au facut greva.NICI NOI.
unii au lideri care fac valuri,apar la tv.NICI NOI.
altii sunt uniti.NICI NOI.
unii inca mai lucreaza pe saalarul minim.IN CURAND SI NOI!!!!!
NU TAIA CRACA DE SUB TINE DECAT DACA VOR SA TE SPANZURE DE EA.

jorj

  • Vizitator
Domnule Aurariu,
« Răspuns #13 : Iunie 13, 2017, 01:57:37 p.m. »
Revin! Eu si cea mai mare parte a colegilor mei, v-am votat ! Ganditi-vă foarte serios că lumea și-a pierdut increderea in sindicat!  Aveți autoritatea, pregătirea precum și fondurile necesare să ieșiți în mas-media, săptămânal-periodic. Dvs personal sau prin comunicate. Informați țara despre faptul că Hidroelectrica, o societate a României, a încăput pe mâinile unor indivizi care fac ce fac. Ieșiți și explicați lumii, ce important este rolul hidrocentralelor în SEN precum și ce importanta este meseria de tehnician hidroenergetician. Spuneți lumii, cum se urmărește distrugerea hidrocentralelor prin sistarea tuturor investițiilor în echipamente noi iar acestea fără tehnologie nouă, vor deveni un morman de fiare vechi. Explicați pericolul pe care il reprezintă o centrala cu un baraj si o acumulare, fără personal de exploatare și fără revizii și reparații. Spuneți oamenilor că nu putem să modernizăm utilajele dacă dăm toți banii în sacul fără fund al bugetului și FP. Ieșiți și explicați lumii, care este starea de spirit în rândul salariaților și diferențele uriașe între veniturile muncitorilor și a șefilor. Ieșiți și explicați că supercentralizarea din ultimul timp, nu este benefică și crează blocaje  în funcționarea angrenajului societății. Organizați un miting in București, la care să participe toți salariații societății.

Offline Jack

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 22
    • Vezi Profilul
Re: CAT NE MAI LASAM PROSTITI
« Răspuns #14 : Iunie 14, 2017, 01:55:48 p.m. »
Daca vrem sa obtinem ceva trebuie sa ne organizam foarte bine si sa le dam o lovitura puternica din care sa pice conducerea hidro,ministrul energiei si toti ceilalti care ne calca in picioare .Trebuie sa le aratam ce valoare are cu adevarat un hidroenergetician.Ei cred ca o sa le mearga la infinit cu nesimtirea la adresa noastra.Nesimtirea este la nivel de tara daca ne uitam ce fac cei care conduc acum tara.S-au obisnuit cu nepasarea noastra si ne batjocoresc atata timp cat o sa le permitem.Daca blocam sistemul energetic or sa vada ei ce valoare avem dar trebuie sa fim uniti si sa le dam o lovitura de gratie.In tara asta totul se obtine in instanta sau cu presiune maxima asupra celor care conduc.Am ajuns sclavi in tara noastra datorita infractionalitatii carae a ajuns la un grad foarte ridicat datorita noua care suntem foarte permisivi si n-eam obisnuit sa traim la un nivel foarte scazut.
Ce ziceci mai suportam nesimtirea s-au facem ceva?