Mesaje Recente

Pagini: [1] 2 3 ... 10
1
Discutii si opinii / Domnule Aurariu,
« Ultimul mesaj de jorj Azi la 11:24:16 a.m. »
Buna ziua domnule Lider Sef.
Sunt convins 100 % că timpul dvs este foarte limitat, dar...
Pentru a păstra și îmbunătăți imaginea sindicatului Hidroelectrica, vă adresez dvs, pentru că sunteți administrator al Forumului Hidrosind, rugamintea deosebită de a controla mai bine postările iresponsabile de pe forum. Mai ales când se depășesc anumite limite! Nu se poate ca orice individ, apărut de niciunde, să arunce cu mizerii asupra membrilor de sindicat fără nici o limită! Gândiți-vă că acești oameni, cu tulburări de comportament, intenționat sau nu,  pot să facă jocul anumitor grupuri de interese și cititorii asociază imaginea generată de ei cu imaginea noastră, a tuturor! Imi cunosc foarte bine colegii din Hidroelectrica și spun cu mâna pe inimă că nu ne regăsim în tiparul cârcotașilor, penelor, floricelelor turbate de pe forum!
2
S-a terminat cu raspunsurile defensive si cu aruncatul florilor in adversari.Am sperat degeaba ca se vor ineca in propria voma pe care o spumegau la fiecare cuvant.Va solicit un exercitiu de corectitudine fata de noi si de realitate.Rezultatul sondajului imi va demonstra mie daca m-am agitat degeaba sau merita sa continui pe acesta cale.

Va cer scuze d-le administrator, nu vreau sa fiu rautacios, poate nu ati observat, dar si acest text, care este o dejectie orala ( ca o ultima replica ) trebuia eliminat.
   
3
Discutii si opinii / Re: Vintul schimbarii
« Ultimul mesaj de jorj Azi la 05:08:33 a.m. »
În sfarsit!
4
Discutii si opinii / Re: Vantul schimbarii
« Ultimul mesaj de Administrator Martie 21, 2018, 10:09:12 p.m. »
Acum o luna va rugam sa reflectati la modul in care "discutati" si va exprimati pe acest forum.
Nu prea ati inteles sau va faceti ca nu intelegeti, unii dintre dvs.
Am stat deoparte si v-am lasat in pace sa va manifestati.
Pentru prima data, mi-e lehamite.
Parca m-as uita la RTV.
Chiar nu realizati ce faceti, in vazul lumii ?

Terminati cu orgoliile, nu obtineti nimic.
Sunteti colegi, nu inamici pe front.
Dezbateti ideile, nu va mai aratati rotunjimile, nu intereseaza pe nimeni cat de perfecti sunteti in anonimat.

Cei doi care va tot frecati unul de altul, rezolvati-va problemele la voi acasa.
Voi sunteti chiar colegi de sucursala si nu sunteti lideri de sindicat, niciunul (asta apropo de cine pe cine blameaza).
Mi-e scarba de mesajele private pe care vi le-ati trimis reciproc si, tot reciproc, mi le-ati raportat.
Daca va hotarati sa candidati, sa ma chemati si pe mine, sa ma priviti in ochi.

Spre surprinderea multora, se intampla sa fie alegeri in departamente, pe ici-colo.
Nu este un lucru neobisnuit, asa cum sustin unii, sunt la termenele prevazute in statute (exceptie Hateg, singura sucursala unde n-au fost de multa vreme).
Am fost acolo unde am fost invitat si voi merge in continuare, in masura timpului disponibil.
Spre dezamagirea unora, alegerile se desfasoara regulamentar, chiar daca rezultatele nu multumesc pe toti.
Castiga cei mai buni sau cei care stiu sa-si atraga oamenii.

Daca vreti sa va implicati, aveti ocazia sa lasati teoria si sa treceti la practica.
Aratati-va in fata oamenilor asa cum sunteti, nu cum va pretindeti.
Depasiti "evaluarea" directa, data de un vot real, nu de un sondaj anonim.
Suportati si discutiile reale, nu doar dezbaterile teoretice.
Nu este simplu, mai ales cand esti contrazis cu vehementa, cu sau fara argumente, dar o puteti face.
Nimeni nu va poate impiedica sa candidati la o functie in sindicat, nici macar falsele scenarii.
Nimeni nu incearca sa va elimine, nici macar aici, in acest spatiu virtual.
Dar, daca nu va obositi sa coborati la nivelul respectiv ... ar trebui sa mai lasati pretentiile si criticile la adresa celor chiar fac ceva, mai bine sau mai rau.
Ii meritati asa cum sunt, la fel cum (toti) ne meritam conducatorii de tara.

Vreti schimbari in statut, plecand de la modul de organizare.
Si eu vreau, dar nu le pot face singur sau cu o minoritate.
Sau (poate ca) pot, dar nu ar fi democratic.
Demonstrati-mi ca puteti fi organizati si uniti, incepand cu acest forum.

PS.
Am mutat o parte din copilariile (spus elegant) pe care le-ati debitat in ultima vreme  intr-o sectiune la care nu aveti acces.
Sunt acolo pentru mine, sa-mi aduc aminte.
5
Discutii si opinii / Re: Maine sunt alegeri in departamentul dumneavoastra
« Ultimul mesaj de Sindicalist Martie 21, 2018, 08:45:51 p.m. »
Cei care vor ca speranta ....sa ramana .Sa voteze asa cum cred ei,numai sa voteze.Implicati-va dragi colegi .
6
Discutii si opinii / Maine sunt alegeri in departamentul dumneavoastra
« Ultimul mesaj de robu Martie 21, 2018, 02:42:43 p.m. »
S-a terminat cu raspunsurile defensive si cu aruncatul florilor in adversari.Am sperat degeaba ca se vor ineca in propria voma pe care o spumegau la fiecare cuvant.Va solicit un exercitiu de corectitudine fata de noi si de realitate.Rezultatul sondajului imi va demonstra mie daca m-am agitat degeaba sau merita sa continui pe acesta cale.
7
Discutii si opinii / Re: Vintul schimbarii
« Ultimul mesaj de robu Martie 21, 2018, 02:10:33 p.m. »
Destul cu atitudinea defensiva!Din prea mult bun simt astia ne bat la noi in casa si tot ei fac reclamatie.Daca tot nu au loc de robu,Sindicalist si jorj,ehei! de astazi mai au o curea tare de mestecat:ne-am gandit sa candidam si noi la oares`ce functii sindicale ca e de bon ton.Poate asa vor cantari si cuvintele noastre mai greu de acum incolo.O lecuta rabdare si postez un sondaj sa testam terenul increderii.
8
Discutii si opinii / Re: Alegeri de sindicat
« Ultimul mesaj de robu Martie 21, 2018, 01:57:31 p.m. »
,,Cea mai buna aparare e atacul"e o sintagma probata dea lungul timpului.Aceasta trebuie aplicata si in aceasta perioada de alegeri sindicale din Hidrosind.E greu oricum de luptat cu inertia si comoditatea membrilor de sindicat cat si cu ardoarea unor lideri de a tine de scaune cu orice pret,dar atunci cand apar unii vadit dusmanosi,suspectati de a fi cozile de topor ale administratiei trebuie promt luata atitudinea potrivita.Daca noi,cei mai activi de pe acest forum,am fost in stare sa asternem mesaje peste mesaje,zi dupa zi si luna de luna,cu care am reusit,fara falsa modestie,sa facem primul pas catre reformarea luptei sindicale-organizarea dupa atatia ani de alegeri in departamente,de ce sa ne limitam doar la a da verdicte si trage concluzii?Actiunile noastre au fost clare de la inceput si au constat in intarirea si eficientizarea sindicatului,nu in demolarea si aservirea lui.Colegii care au umarit,comentat si rezonat la ideile noastre pot face pasul urmator:sa ne dea girul lor in aceste alegeri.Dupa toate negocierile ratate din trecut si privind la actuala atmosfera cenusie din sindicat pot opta in a ramane indiferenti sau a-si da increderea lor celor ce o merita.
9
Discutii si opinii / Re: Propuneri modificare statut Hidrosind
« Ultimul mesaj de robu Martie 21, 2018, 12:47:07 p.m. »
Mi-ati o idee geniala domnule carcotas:vom candida toti trei si vom lupta astfel mai eficient impotriva cartitelor cu cheita.
10
Discutii si opinii / Re: Propuneri modificare statut Hidrosind
« Ultimul mesaj de robu Martie 21, 2018, 09:46:38 a.m. »
Constat,si nu sunt singurul(chiar domnul Aurariu a recunoscut) ca pe acest forum apar multe persoane deghizate.Sub pojghita declaratiilor pompoase de integritate se ascund interese straine de sindicatul Hidrosind,chiar dusmanoase.Prin definitie,sindicatul este o organizatie profesionala care militeaza pentru intarirea drepturilor salariatilor cei ii sunt membri.E deschisa dialogului si propunerilor de imbunatatire a actiunilor sindicale,sustine si promoveaza pe cei ce vin cu idei novatoare.Daca cei care contrazic continuu orice si oricand cea mai firava tentativa de inoire nu constientizeaza ca fac un deserviciu sindicatului atunci inseamna ca nu o fac din greseala si dezinteresat.Din contra.Au un plan bine pus la punct.Mai intai duc in derizoriu discutiile serioase cu aprecieri  defavorabile,fara argumente sustinute.Mai apoi uzeaza de un vocabular care incita la violenta verbala,ca intr-un final,daca tinta luata in vizor nu cedeaza,sa apeleze la amenintari direct la persoana.Cine in afara de frustrati poate avea interese in a slabi sindicatul?A-ti ghicit:administratia!Un sindicat unit,compact in decizii si gandire e greu de manipulat din exterior,dar cand ai niste ,,cartite"plantate in interior e suficient sa invarti cheita,bagi meniul si animalutu sapa prin sindicat fara oprire pana il face svaiter.Basca le mai angajezi si unora rudele si te-ai facut cu niste mercenari care executa pe oricine fara sa clipeasca.Toata fanfaronada asta are niste ite lungi ce duc pina la persoane pe care doar le banuim ca se afla in spatele debandadei generale.
Pagini: [1] 2 3 ... 10