Mesaje Recente

Pagini: [1] 2 3 ... 10
1
Discutii si opinii / Iar am făcut profit ISTORIC
« Ultimul mesaj de jorj Decembrie 11, 2018, 01:31:35 p.m. »
Bună ziua colegi!
Iar am făcut profit istoric! Administratorii Hidroelectrica propun acționarilor companiei să primească dividende suplimentare de 687.000.000 de lei. Să vedem acționarii care refuză bani în plus. Noi nu refuzăm dar cine ne dă?

http://www.puterea.ro/economie/bani-pentru-guvern-hidroelectrica-pregatita-sa-e-distribuie-dividende-suplimentare-de-687-de-milioane-de-lei-174436.html

2
Discutii si opinii / Re: Prima pt sefi
« Ultimul mesaj de corina13 Decembrie 09, 2018, 11:45:04 p.m. »
    Daca Superman este asa de destept, de ce isi ia chilotii peste pantaloni?
3
Discutii si opinii / Bravo! Avem colegi destepti
« Ultimul mesaj de jorj Decembrie 09, 2018, 06:09:38 p.m. »
Bravo George! Ai intuit exact momentul următor! Indiferent cât ar vrea unii, să ne bage in cap ideea că suntem dobitoci, avem colegi deștepți în HE! Și eu personal mă mândresc cu ei!
4
Discutii si opinii / Re: Prima pt sefi
« Ultimul mesaj de George T. Decembrie 09, 2018, 12:34:52 p.m. »
... acum se vor dezlantui Cosmos si Corina !
5
Discutii si opinii / Nu cumva...?
« Ultimul mesaj de jorj Decembrie 09, 2018, 10:06:37 a.m. »
Bună ziua.
Ați uitat să mă adăugați și pe mine, alături de colegii Robu și Sindicalist. Oameni, care nu v-au făcut nici un rău ci au încercat să ne unească, pe acest forum. Și să ne deschidă ochii, asupra problemelor reale sindicale! Dar unii s-au multiplicat și au făcut opoziție mereu! În contra intereselor noastre! Nu cumva....?
6
Discutii si opinii / Re: Prima pt sefi
« Ultimul mesaj de carcotasul Decembrie 08, 2018, 04:11:20 p.m. »
   Decat sa adaugi autocaracterizarea mai bine ai fi intrebat pe cineva cum se scrie sa ia (sa i-a ) in postarea de ieri dimineata. Invata gramatica ca altfel ramai la nivelul unui papagal vorbitor !  Vorbind despre coeziunea dintre persoane cu preocupari comune imi amintesti de un agramat iremediabil, Sindicalistul, cu care te asemeni pana la identitate, si care a renuntat la studiul gramaticii lb.romane,fiind o misiune imposibila pentru el, pentru ca nu o intelege, ulterior s-a apucat sa invete gramatica lb.engleze, dorind sa ajunga sofer de tir, cu sanse foarte apropiate de zero.
   Conform perceptului ca cine se aseamana se aduna, consider ca sunteti foarte apropiati si amandoi impreuna faceti aproape cat unul bun. Te erijezi intr-un elevat folosind, de regula, copy-paste. E limpede ca pentru tine gramatica lb.romane ramane o limba straina. Te rog sa nu pleci pentru ca mai sunt vreo doi trei care inca nu s-au lamurit in legatura cu tine.
8
Discutii si opinii / Re: Prima pt sefi
« Ultimul mesaj de robu Decembrie 07, 2018, 08:50:35 p.m. »
Vreau sa adaug ceva la postarea de ieri dimineata,fara a-mi aroga vreun drept de a judeca pe cineva.Se pare ca este un procent destul de mare si in crestere a celor care se plang cu jumatate de gura.Nu vor sa supere pe fata pe cineva din oranduire cu prea mult acid in tonul afirmatiilor,in schimb sustin neconditionat, prudent,de la distanta insa,pe orice doritor sa-si rupa gatul in batalia cu nedreptatile.Se baga in discutii,se infiltreaza in grupul doritorilor de schimbari cu o inflacarare falsa,posibil executand un scenariu primit de la conducerea stramba.Obedientii simpli,multumiti de soarta,sunt o alta categorie de persoane,care nu conteaza pentru conducatori decat doar cand se incalzesc in usoare jocuri de propaganda.Imi pare rau sa recunosc,nici pentru mine acestia conteaza,ci doar ca si colegi,saracia lor de principii imi trezeste compasiune.Pentru slugile fara simbrie,dar cu un tel ascuns,nu pot sa fiu decat in garda,atat cat stau fata in fata sau discut cu ei.Trebuie sa tin o distanta sigura caci sunt alunecosi si veninosi.Aceste cozi de topor,fitile cu fumigene fac cel mai mult rau.Sunt infinit mult mai distructivi pentru coeziunea dintre persoane cu preocupari comune,si implicit interese comune,decat orice autoritate cu comportament dictatorial.Autoritatea actioneaza la vedere,aproximativ legal,intr-un singur mod previzibil,consacrat.Fitilele nu pot fi vizualizate in actiune decat la finalul procesului de construire a unui mar viermanos.Mi-am exprimat in scris o multime de nelamuriri si nu am primit nici o explicatie.Am indentificat si semnalat o lista lunga de nereguli in activitatea sindicatului si am propus unele imbunatatiri.Si nimic,nici o reactie pozitiva,doar sfaturi s-o las mai moale ca dauneaza ,,sanatatii".Asta e.Asta-i realitatea in care traim.Am revenit pe forum cu ocazia zilei nationale,sa urez romanilor de buna credinta ,,La multi ani "si mai putine piedici in viata.Am sa iau o pauza.Cu bine.
10
Discutii si opinii / LA MULTI ANI !
« Ultimul mesaj de George T. Decembrie 06, 2018, 10:44:09 a.m. »
Pentru toti NICOLAII si NICOLETELE ! Sanatate si fericire maxima ...
Pagini: [1] 2 3 ... 10