Autor Subiect: Informare dosar prima de vacanta 2017  (Citit de 10819 ori)

Offline Un TESA

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 49
    • Vezi Profilul
Re: Informare dosar prima de vacanta 2017
« Răspuns #30 : Aprilie 23, 2019, 12:31:02 a.m. »
    Alea sunt posturi "călduţe". Posturile "fierbinţi" sunt la Executiv, de exemplu la Departamentul Proiectare, unde au fost angajaţi o mulţime de "proiectanţi" şi "experţi", care nu au făcut până acum nici un proiect (sau măcar un studiu de fezabilitate) de la zero, după ştiinţa mea. Aceşti proiectanţi şi experţi sunt încadraţi direct în banda H din Mercer (adică la fel ca şefii de serviciu, dar fără răspunderea şi stresul aferent şefilor de compartiment) şi au maxim 1 an vechime în Hidroelectrica, cei mai mulţi n-au văzut până acum o hidrocentrală pe dinăuntru.
    Asta e ţara, aşa a fost întotdeauna. În perioada medievală fiecare domnitor din Moldova sau Ţara românească plătea 20-30% din PIB-ul ţării la turci, sub formă de mită (nesolicitată) ca să-i taie capul şefului în funcţie şi să-l pună pe el domnitor. Erau perioade când se schimbau domnitorii anual, prin metoda asta. Aşa a făcut şi Mihai Viteazu ca să ajungă domnitor (fără să-i retragem meritele de mare comandant militar).
    În vremea lui Cuza, toate rudele şi prietenii domnitorului au ajuns în funcţii guvernamentale, fără nici o competenţă. S-a "aranjat" un contract uriaş de cumpărare armament (puşti, tunuri, pistoale) care nu erau bune de nimic, nici măcar nu funcţionau. La războiul de independenţă, regele a trebuit să cumpere alt armament nou, ca să putem lupta cu turcii.
    În perioada regatului, un "mahăr" a tăiat jumătate din parcul Cişmigiu ca să-şi facă vilă personală. Iar piesele şi nuvelele lui Caragiale reflectau chiar realitatea, nu erau ficţiuni.
    Nu mai vorbim de perioada comunistă, sau de epoca asta "post revoluţionară".
    Şi dvs chiar credeţi că noi, ăştia care stăm ca nişte momâi aici pe forum, am putea schimba radical profilul acestei ţări şi mentalitatea de "şmecheri" şi "descurcăreţi" a majorităţii românilor, care s-a înrădăcinat din negurile istoriei?
    Vă urez succes, dar eu nu mai am speranţe dinastea iluzorii.

Offline corina13

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 20
    • Vezi Profilul
Re: Informare dosar prima de vacanta 2017
« Răspuns #31 : Aprilie 23, 2019, 09:32:23 a.m. »
    Articolul 404 NCPC se preocupă de manifestarea expresă de voinţă a părţii în acest sens, caracterizată prin aceea că partea care a pierdut procesul (în prima instanţă sau în apel) renunţa la dreptul de a exercita calea de atac (apelul sau, după caz, recursul) împotriva hotărârii respective, ori, dacă a formulat deja calea de atac, o retrage.

   CINE TE-A PACALIT "UN TESA" ca este obligatorie folosirea tuturor cailor de atac dupa un proces pierdut ?  Unde scrie asa ceva ?  Ce articol spune ca daca nu se folosesc toate caile de atac, prejudiciul creat este imputabil conducerii ?   Mai baiatule, oi vrea tu sa pari cult dar vezi ca inteligenta nu prea se dobandeste ci mai mult se mosteneste.

Offline jorj

  • Full Member
  • ***
  • Mesaje postate: 120
    • Vezi Profilul
Re: Informare dosar prima de vacanta 2017
« Răspuns #32 : Aprilie 23, 2019, 07:47:33 p.m. »
Buna ziua.
Nu este nevoie sa ne atacăm între noi pe forum nici să facem pe avocatii diavolului. Dinspre partea sindicatului, Administrația poate să stea liniștită și chiar stă. Control total. Poate face cu noi ce dorește și chiar face! Dureros este că nu ne-am trezit nici acum din vis. Visăm că mai avem un sindicat puternic, a cărui lideri ne reprezintă interesele. Realitatea este că nu-l mai avem, oameni buni! Există doar pe hârtie sau atunci când ne adună cu arcanul la ședințe să mărim cotizația.

Offline LEGEAluiOHM

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 43
    • Vezi Profilul
Re: Informare dosar prima de vacanta 2017
« Răspuns #33 : Aprilie 25, 2019, 12:14:05 a.m. »
Bună seara. Domnule președinte HIDROSIND, avind în vedere ultimele evenimente, privind colecta de bani din,, punga"salariaților, unde Sindicatul s-a dovedit neputincios, plus tergiversarea promisiunilor,, plimabate" pe la ministere, plus, acest proces cu privire la actualizarea clasei.., proces care se dovedește fără perspectiva... plus multe altele, ca sunt destule, în aceste condiții nu considerați ca o demisie  e mai onorabil primita de toți ceilalți.?Se bate pasul pe loc... Lucrătorii se simt abandonati, dezavantajați, frustrați și nu în ultimul rind jigniți ... Și sa știți.. pina mai ieri aveau încredere în lideri.. Persoane cu putere de decizie în Hidrosind. Vrem un răspuns... Sau măcar o opinie din partea dumneavoastră. Mulțumim!

Offline Amadeus

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 13
  • Crede in DUMNEZEU si EL iti va indruma pasii!
    • Vezi Profilul
Re: Informare dosar prima de vacanta 2017
« Răspuns #34 : Aprilie 25, 2019, 01:34:23 a.m. »
Cine esti? Si...in ce calitate vorbesti? Mi-ai starnit toata admiratia de care sunt capabil. Cum se face ca stii atatea? Si mai si traiesti? De necrezut, de nepermis!...

Offline Administrator

  • Administrator
  • Sr. Member
  • *****
  • Mesaje postate: 384
    • Vezi Profilul
Re: Informare dosar prima de vacanta 2017
« Răspuns #35 : Aprilie 25, 2019, 01:54:00 a.m. »
Acesta este mersul "normal" al documentelor in guvernul Romaniei :
- BVC 2018 - HG 220/18.04.2018
- BVC 2017 - HG 451/30.06.2018
- BVC 2016 - Decizia lui Borza, fara HG
- BVC 2015 - HG 622/28.07.2015
- BVC 2014 - Decizia lui Borza, fara HG
- BVC 2013 - HG 826/25.10.2013
- BVC 2012 - HG 277/03.04.2012
- BVC 2011 - HG 401/13.04.2011

Colecta de bani din punga salariatilor - cred ca ati vazut ce s-a intamplat, si astazi, in justitie.
In 2017, cand am pornit actiunea in instanta pentru recuperarea primei de vacanta, peste 2800 salarati au mandatat sindicatul sa o faca.
In 2018, dupa ce am castigat, toata lumea a fost convinsa ca solutia "ni se cuvine"...
Au mai intrat in hora inca 112 salariati, care au avut ceva retineri in prima faza.
Am mai explicat de cateva ori de ce am preferat o indexare de 6% care sa ramana in salariu in locul unor vouchere de 1450 lei pe un an si 5 luni, adica tot o discriminare pentru cei care nu au luat prima de vacanta dupa iulie 2017.
Nu mai are sens sa reiau, cine vrea sa priceapa, a priceput deja.
Nici acum, dupa ce am pierdut, nu vad sa vina cineva cu vreo alta solutie, mai favorabila si echitabila, in acelasi timp.
Probabil ca sindicatul ar trebui sa dea in judecata pe judecatorii care au judecat stramb !?

Procesul fara perspectiva - am spus de la inceput ca nu e dinainte castigat.
Daca nu l-am fi pornit si ati fi aflat ca unii de la Hidroserv au castigat definitiv pe aceeasi speta, m-ati fi acuzat ca nu apar interesele salariatilor, de vanzare, de tradare, s.a.m.d.
Cu basca, fara basca, nu-i asa ? (valabil si pentru dosarul cu PV 2017).

"Multe altele" - dupa ce am pierdut cat am pierdut in timpul insolventei, dupa ce am avut timp de inca un an o conducere lasata de insolventul sef, toata lumea vrea sa recuperam totul dintr-o data si sa punem si in plus cat mai mult.
Eroare de logica : CCM - ul a fost identificat drept una din cauzele insolventei si noi, prin atitudinea de ansamblu din acei ani, am acceptat acest lucru ... va mai amintiti ?
Cei care aveti curajul sa spuneti ca, din postura de membri in Directorat, ati fi pus +40% la fondul salarii in doi ani, as vrea sa ma priviti in ochi cand o faceti.

Mai venti si cu solutii la solicitarile formulate.
Cand spun solutii, ma refer inclusiv la oameni care sa iasa in fata si in care sa aveti incredere.
Daca nu gasiti ceva mai bun, macar ajutati-ma.
De plansete mi s-a cam pus.