Autor Subiect: Inca o bataie de joc,,legala"  (Citit de 6689 ori)

Offline Un TESA

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 49
    • Vezi Profilul
Re: Inca o bataie de joc,,legala"
« Răspuns #15 : Februarie 10, 2019, 09:05:16 p.m. »
E simplu să arăți cu degetul spre statul paralel, cumetrii politice sau conspirații mondiale când de fapt vinovații sunt printre noi, îi salutăm și le zâmbim zilnic.
     E simplu să arăţi cu degetul "vinovaţii" care sunt printre noi. Se pot imputa destule liderilor de sindicat, am şi făcut-o cu mai multe ocazii. Dar în acest caz concret, al primelor de vacanţă, sindicatul chiar nu are nici o vină. Nici măcar administraţia, care este obligată să respecte legile în vigoare, aşa cum e obligată să facă apel pentru orice proces pierdut în primă instanţă (altfel apare un "prejudiciu" care poate fi imputat Directoratului).
     Nu e vorba nici de conspiraţii mondiale, nici de "statul paralel". În acest caz concret, cauza pierderii primelor de vacanţă este mai mult decât evidentă:
    La 30 iunie 2017 a intrat în vigoare OUG 46/2017, adoptată de guvernul Tudose, prin care s-a stabilit că în perioada 1 iulie 2017 - 30 noiembrie 2018 se va acorda o singură primă de vacanţă exclusiv sub formă de vouchere, în valoare de 1450 lei. Totodată, s-a stabilit că societăţile cu capital majoritar de stat nu vor mai acorda prime de vacanţă decât sub formă de vouchere, în acelaşi cuantum.
    La 10 iulie 2018 a fost adoptată Legea 165/2018, care a stabilit că începând cu 1 ianuarie 2019 prima de vacanţă se acordă sub formă de vouchere, valoarea maximă anuală pentru un salariat fiind de 6 salarii minime brute pe ţară. Dar în aceeaşi lege, la art.31 alin(3), se stabileşte că în cazul operatorilor economici definiţi de OUG 26/2013 (adică noi, societăţile cu capital majoritar de stat), aceştia pot acorda maxim un salariu minim brut pe ţară anual pentru fiecare salariat, sub forma voucherelor de vacanţă.
    La 13 decembrie 2018 a intrat în vigoare OUG 107/2018, adoptată de guvernul Dăncilă, care modifică prevederile Legii 165/2018 (adoptată cu câteva luni mai înainte), în sensul că nu se mai dau 6 salarii minime brute pe ţară, ci numai unul, şi nu este salariul minim brut pe ţară, ci doar suma de 1450 lei. Aceste prevederi sunt valabile până la 31 decembrie 2020. (asta dacă nu mai apar vreo 2 legi şi vreo 5 ordonanţe care modifică modificarea modificării).
    Ce vină are sindicatul pentru adoptarea tuturor acestor ordonanţe de către guvernul României, aruncând la coş CCM-uri în vigoare şi discriminând personalul care n-a apucat să-şi ia concediu? Cine e vinovat pentru limitarea dreptului la grevă, care nu este posibilă pe perioada de valabilitate a CCM?
    Iar acum, dacă justiţia care începe să fie timorată de această "luptă cu statul paralel" a dat dreptate administraţiei (sau mai bine zis guvernului), ce ar trebui să facem? Să declanşăm o grevă ilegală, prin care să revendicăm anularea unei hotărâri judecătoreşti, sau modificarea unor acte normative în vigoare? Ce om întreg la minte poate să-şi închipuie că am putea anula o hotărâre judecătorească definitivă şi irevocabilă, sau o ordonanţă de urgenţă, prin grevă "spontană" (conflict de muncă nu poate fi declanşat în mod legal).
    Aşa că putem vota în continuare aceşti politicieni minunaţi, care cresc pensiile şi salariile, şi apoi să ne văicărim sub anonimat şi să găsim vinovaţii "printre noi".


   
 
 

Offline robu

  • Full Member
  • ***
  • Mesaje postate: 153
    • Vezi Profilul
Re: Inca o bataie de joc,,legala"
« Răspuns #16 : Februarie 10, 2019, 11:56:17 p.m. »
Nu am afirmat niciodata si nici nu cred ca o sentinta definitiva se poate ignora sau anula printr-o greva planificata sau spontana.Am subliniat si continui sa subliniez lipsa de combativitate a sindicatului nu numai in cazul de fata cat si in atatea ocazii in care,daca ar fi adoptat o atitudine mai hotarata si transanta,puteau sa-si castige cu adevarat titlul de partener egal de dialog in relatia cu administratia.Dar nu-si puteau strica relatiile bune cladite in atatia amar de ani.Dupa zeci de ,,cursuri"organizate si platite jumi-juma de sindicat/adm. in care simulau ,,lupte sindicale"la mare,la munte,in delta,la Herculane,etc. directori de sucursale/uzina,sefi de sectie,de centrale,dispeceri si,mai rar,cate un om de casa(capabil)cu informatiile la zi de prin colective,cum sa mai discerni rolul sindicatului.Cati amarasteni au pupat asa ceva?Putini rau de tot.Cum sa mai dai cu pumnul in masa,sa ceri dreptate si sa lupti pe toate caile s-o obtii ca sa simta si cei de jos ca au si ei un sindicat?Situatia actuala de crunta dezamagire nu a izvorat din cauza aplicarii OUG 46/2017 ci mai dinainte.Nu a interzis guvernul He. sa acorde vouchere dupa acea data.Dar de ce sa dea daca nu cere nimeni.Sindicatul care ar fi trebuit sa faca asta s-a grabit cu actiunea in instanta,fara a pune in cantar toate posibilitatile.Putea face presiuni pentru a chema la discutii adm.Cum sa aprecieze adm. marea masa de salariati ai sai care ii realizasera mult trambitatul profit,cand sindicatul ii desconsidera prin ignorare si lipsa de informatie.Dar nu,eu nu am dreptate si sindicatul intradevar nu are nici o vina.De aceea propun ca Hidrosindul sa se autodizolve ca un abur neprihanit care nu lasa nici o urma,nu deranjeaza si nu ajuta pe nimeni.Atfel liderii nu vor mai urla in chinuri mute pe la negocierile CCM-urilor,nu vor mai strange in e-mail-uri dedicatii obscene de la eternii nemultumiti,iar adm.va acorda remuneratii pentru munca prestata aleatoriu,prin tragere la sorti,neputand astfel sa se supere nimeni.Intr-o lume denaturata de judecati strambe adevarul poate parea insultator.

Offline Un TESA

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 49
    • Vezi Profilul
Re: Inca o bataie de joc,,legala"
« Răspuns #17 : Februarie 11, 2019, 08:07:40 a.m. »
     Şi eu am criticat sindicatul pentru multe lucruri (comasarea tuturor inginerilor, stagiari sau cu experienţă, chiar şi a subinginerilor, în aceeaşi bandă Mercer, încadrarea gestionarilor de magazii - care acum va trebui să lucreze cu SAP - în prima bandă Mercer, de necalificaţi, procedura greoaie şi limitativă a recunoaşterii orelor suplimentare la personalul de zi şi TESA, neplata consemnului la domiciliu şi limitarea lui ca număr de ore săptămânal, limitarea sporului de lucru sistematic peste program doar la Executiv, şoferi şi secretare, schimbarea programului de lucru fără consultarea reală a angajaţilor, ceea ce a dus la decalarea cu o oră jumate între programul la centrale şi cel de la sedii, regulamentul de avansare cu examen, etc).
     Dar nu merg până acolo încât să acuz blaturi sau chefuri împreună cu administraţia la munte şi la mare, pentru că n-am cunoştinţă de aşa ceva, şi nici nu cred că s-au întâmplat, cel puţin în ultimii ani.
     Soluţia cu acordarea voucherelor în locul primei de vacanţă pentru cei care n-au apucat să-şi ia concediu în 2017 până la intrarea în vigoare a OUG 46/2017 nu putea fi acceptată de sindicat, pentru că era din nou o discriminare majoră. O parte din personal a primit deja prima de vacanţă ca jumătate din venitul net cuvenit dacă ar fi lucrat în zilele de concediu, iar cealaltă parte ar fi primit o sumă fixă de 1450 lei, în multe cazuri mult mai mică decât prima de vacanţă din CCM, şi pe deasupra fiind obligată să o folosească ca vouchere în turism, plătind suplimentar restul costurilor vacanţei (unde poţi să pleci în concediu cu familia cu 1450 lei, chiar şi numai 5 zile?). Singura soluţie era să ne cerem drepturile în instanţă, mai ales că aveam dreptate şi şanse foarte mari să primim banii.
     Ce se putea face întradevăr era mai devreme, la negocierile CCM din toamna lui 2016, când puteam insista la introducerea primei de vacanţă în salariu. Din câte ştiu s-a încercat asta, fără succes (administraţia nu a acceptat), dar poate se putea insista mai mult.

Offline jorj

  • Full Member
  • ***
  • Mesaje postate: 120
    • Vezi Profilul
Re: Inca o bataie de joc,,legala"
« Răspuns #18 : Februarie 11, 2019, 09:11:04 a.m. »
Buna dimineata doamnelor și domnilor.
Eu nu sunt radical ba chiar dimpotrivă. Sunt de acord cu părerile d-nului Robu, privind utilitatea apartenentei mele la Hidrosind. Am avut impreună cu colegii mei, o incredere totală în acțiunile domnului Aurariu dar ne-am cam ars. As dori sa-mi explice cineva care sunt avantajele mele ca si membru sindicalist, că eu nu prea văd! Anual, administratia mă dijmuieste de-mi sar fulgii și primesc numai firimiturile de la ospatul regal. Sarcinile de serviciu mi s-au dublat sau chiar triplat, cerintele locurilor de muncă sunt foarte mari, instalatiile noastre scartie, curg ca naiba și merg numai datorită profesionalismului oamenilor, costurile traiului zilnic au luat-o razna. Dacă seful doreste musai să mă bubuie o poate face oricând și n-am nici un sprijin de la liderul de sindicat! Mă uit cu jale căci cu girul sindicatului am pierdut in ultimii ani jumătate din drepturi și treaba continuă. N-am mai fost cu familia intr-un concediu, dinaintea erei noastre....!  Deci, care sunt avantajele???
« Ultima Modificare: Februarie 11, 2019, 01:13:05 p.m. de jorj »

Irinel221

  • Vizitator
Re: Inca o bataie de joc,,legala"
« Răspuns #19 : Februarie 11, 2019, 12:27:29 p.m. »
Chiar dacă nu mai lucrez la hidro....mai urmăresc din cand in cand acest forum.....am citit ultimele postari....concluzia....sindicatul cu treaba lui..iar restul..D-zeu cu mila...in perioada cand eu am plecat...din zona arges aval si-au dat demisia  4-5 pers. Domnilor lideri ,pe salariile actuale..veti pierde in fiecare an persoane calificate...si altii in loc ,la fel de pregatiti nu veti mai avea de unde lua....Marea majoritate nu stiu cum este la alte firme....s-au ,,născut,,  în hidroelectrica  si cred ca aici e laptele si mierea.....va înșelați....sunt firme cu salarizare peste hidro....cu mult peste....pana nu veti avea un lider care sa tina cu voi...sa nu joace la doua capete....nu veti înainta  deloc....Baga la cap domnule prim lider.....oamenii s-au cam saturat de ,,blaturi,,

Offline robu

  • Full Member
  • ***
  • Mesaje postate: 153
    • Vezi Profilul
Re: Inca o bataie de joc,,legala"
« Răspuns #20 : Februarie 11, 2019, 02:41:28 p.m. »
Daca domnul,,Un Tesa" nu crede treaba cu relaxarile stabilor pe alti bani decat ai lor prin diferite locatii poate intreba pe unii mai vechi in firma,dinainte de insolventa si chiar mai in urma.Doar sa nu cumva sa puna asa intrebare delicata vreunui lider de sindicat caci nu cred ca va recunoaste nici picurat cu ceara.Probe ar fi in arhiva contabila a societatii(dispozitii de plata,diurne si cazari decontate,chiar de mai multe ori pe an),dar ce,ne putem juca dea DNA-ul?Ca sa fiu sincer lucrurile stau mult mai rau decat am eu curaj sa afirm aici pe forum.Dovada ca se petrec in continuare lucruri grave se regaseste in restrangerea si incalcarea continua si constanta a drepturilor noastre.Domnul ,,Un Tesa" are libertatea sa creada sau nu aceste afirmatii.Sunt convins ca se loveste deseori de probleme organizatorice,de apreciere a muncii sale si repartitia inadecvata a sarcinilor,la care uneori nu gaseste solutii.Din cauza perpetuarii unor relatii neprincipiale rezultatele negative se vor inmulti.

Offline Un TESA

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 49
    • Vezi Profilul
Re: Inca o bataie de joc,,legala"
« Răspuns #21 : Februarie 11, 2019, 04:26:28 p.m. »
    Domnule Robu, de lovit mă lovesc de foarte multe probleme, am şi foarte multe nemulţumiri, unele din ele de resortul sindicatului. Nu mă aştept de la sindicat să le rezolve în nici un fel (aşa cum am enumerat câteva dintre ele într-o postare anterioară).
    Posibil să aveţi dreptate în ce aţi spus, dar eu nu mă grăbesc să acuz pe nimeni până nu ştiu sigur. Informaţiile care circulă pe acest forum nu pot fi considerate de încredere, sunt fel de fel de oameni, cu diferite interese, care publică anonim orice doresc. Cred că sunteţi de acord cu mine.
    Dacă vorbim de perioada de demult, dinainte de insolvenţă, am auzit şi eu tot felul de zvonuri, posibil să fie adevărate. Dar acum recent, în ultimii ani, nu am astfel de informaţii credibile.

Offline cipcip

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 32
    • Vezi Profilul
Re: Inca o bataie de joc,,legala"
« Răspuns #22 : Februarie 12, 2019, 05:20:53 p.m. »
 Situatia celor de la TESA cu inechitatile salariale se va mai discuta anul acesa cu Administratia? Discriminarile salariale ar trebui sa dispara si la Tesa!

Offline robu

  • Full Member
  • ***
  • Mesaje postate: 153
    • Vezi Profilul
Re: Inca o bataie de joc,,legala"
« Răspuns #23 : Februarie 12, 2019, 08:27:00 p.m. »
Am observat de cel putin cinci ori sesizarile dumneavoastra,domnule,,cipcip",cu privire la perpetuarea inechitatilor salariale in randul TESA la care insa,domnul Aurariu,nu mai catadicseste sa raspunda.Dupa incercarea nereusita,pana la urma,de a reduce macar partial diferentele salariale din exploatare,din motive inca necunoscute acest subiect nu mai este de interes pentru nimeni,nici macar pentru sindicat.Acesta ar trebui sa realizeze ca acumularea continua de nemultumiri din partea celor care i-au mandatat cu increderea lor,va fi decontata cumva intr-un viitor mai mult sau mai putin indepartat.

Offline Administrator

  • Administrator
  • Sr. Member
  • *****
  • Mesaje postate: 384
    • Vezi Profilul
Re: Inca o bataie de joc,,legala"
« Răspuns #24 : Februarie 18, 2019, 01:24:01 a.m. »
Am observat de cel putin cinci ori sesizarile dumneavoastra,domnule,,cipcip",cu privire la perpetuarea inechitatilor salariale in randul TESA la care insa,domnul Aurariu,nu mai catadicseste sa raspunda.Dupa incercarea nereusita,pana la urma,de a reduce macar partial diferentele salariale din exploatare,din motive inca necunoscute acest subiect nu mai este de interes pentru nimeni,nici macar pentru sindicat.Acesta ar trebui sa realizeze ca acumularea continua de nemultumiri din partea celor care i-au mandatat cu increderea lor,va fi decontata cumva intr-un viitor mai mult sau mai putin indepartat.

Domnul "cipcip" este angajat al Hidroelectrica de 4 ani si cateva luni.
A acceptat un salariu foarte mic la angajare si asa a ramas pana in 2017.
Etape ulterioare :
- Noiembrie 2017 - crestere de 11%, la reglarea inechitatilor la TESA (2 clase).
- De la 01.01.2018 - crestere de aprox. 10%, fiind adus la minimul din banda de salarizare conform functiei ocupate (in afara de indexarile de 6% si 10% pe care le-am primit toti)
- Decembrie 2018 - crestere de 5.65%, pe lista cu "performanta exceptionala" (singurul din sucursala lui, din departamentul respectiv)
Total, 1.11 x 1.10 x 1.0565, inseamna o crestere cu aprox. 29% la 01.01.2019 fata de 01.11.2017, fara indexarile de care am beneficiat toti.
Domnul stie toate astea, i-am raspuns si prin mesaj privat.
Pune intrebari publice, evita sa discutam direct, desi stie cum o poate face.
A tacut si pana in 2017, perioada in care nu l-a bagat nimeni in seama.
Trecand peste lipsa de comunicare reala si vorbitul pe la colturi, problema reala este ca, in continuare, se afla mult sub media postului.
Totusi, 29% in plus nu este deloc putin in 13 luni.
Nu este vina mea pentru toate inechitatile create in perioada 2011-2016, a insolventei dupa forta majora.
Daca, dupa toate eforturile de a corecta cat se poate aceasta situatie, vin unii si spun ca nu s-a facut nimic, inseamna ca, in loc de rezolvare nechitat, ar fi trebuit sa acordam o indexare globala de 6-7% in noiembrie 2017, fara bataie de cap, fara complicatii, sa fie multumita toata lumea, inclusiv multi care nici habar nu aveau cat de jos erau fata de alti colegi.

 
« Ultima Modificare: Februarie 18, 2019, 01:49:00 a.m. de Administrator »

Offline Administrator

  • Administrator
  • Sr. Member
  • *****
  • Mesaje postate: 384
    • Vezi Profilul
Re: Inca o bataie de joc,,legala"
« Răspuns #25 : Februarie 18, 2019, 01:45:44 a.m. »
Nu am afirmat niciodata si nici nu cred ca o sentinta definitiva se poate ignora sau anula printr-o greva planificata sau spontana.Am subliniat si continui sa subliniez lipsa de combativitate a sindicatului nu numai in cazul de fata cat si in atatea ocazii in care,daca ar fi adoptat o atitudine mai hotarata si transanta,puteau sa-si castige cu adevarat titlul de partener egal de dialog in relatia cu administratia.Dar nu-si puteau strica relatiile bune cladite in atatia amar de ani.Dupa zeci de ,,cursuri"organizate si platite jumi-juma de sindicat/adm. in care simulau ,,lupte sindicale"la mare,la munte,in delta,la Herculane,etc. directori de sucursale/uzina,sefi de sectie,de centrale,dispeceri si,mai rar,cate un om de casa(capabil)cu informatiile la zi de prin colective,cum sa mai discerni rolul sindicatului.Cati amarasteni au pupat asa ceva?Putini rau de tot.Cum sa mai dai cu pumnul in masa,sa ceri dreptate si sa lupti pe toate caile s-o obtii ca sa simta si cei de jos ca au si ei un sindicat?Situatia actuala de crunta dezamagire nu a izvorat din cauza aplicarii OUG 46/2017 ci mai dinainte.Nu a interzis guvernul He. sa acorde vouchere dupa acea data.Dar de ce sa dea daca nu cere nimeni.Sindicatul care ar fi trebuit sa faca asta s-a grabit cu actiunea in instanta,fara a pune in cantar toate posibilitatile.Putea face presiuni pentru a chema la discutii adm.Cum sa aprecieze adm. marea masa de salariati ai sai care ii realizasera mult trambitatul profit,cand sindicatul ii desconsidera prin ignorare si lipsa de informatie.Dar nu,eu nu am dreptate si sindicatul intradevar nu are nici o vina.De aceea propun ca Hidrosindul sa se autodizolve ca un abur neprihanit care nu lasa nici o urma,nu deranjeaza si nu ajuta pe nimeni.Atfel liderii nu vor mai urla in chinuri mute pe la negocierile CCM-urilor,nu vor mai strange in e-mail-uri dedicatii obscene de la eternii nemultumiti,iar adm.va acorda remuneratii pentru munca prestata aleatoriu,prin tragere la sorti,neputand astfel sa se supere nimeni.Intr-o lume denaturata de judecati strambe adevarul poate parea insultator.

Sindicatul a actionat in instanta in baza mandatelor date personal de fiecare salariat.
Toti am vrut sa recuperam banii neacordati, nu doar Aurariu, si ati avut informati pe acest subiect, dar este mai simplu sa reciti aceeasi poezie.
Am facut toate demersurile inainte de aceasta actiune, la ministerele de resort si la ITM, pentru a indrepta situatia.
Nu a fost grabita, dimpotriva, multi dintre voi ma intrebau, la vremea respectiva, de ce nu o facem mai repede.
Daca nu am fi actionat in instanta, oare ce ati fi spus ?
Nu cumva ca m-am vandut administratiei, pentru faptul ca nu actionez pentru recuperarea unui drept cuvenit si garantat prin CCM ?

In acel caz, ati fi avut dreptate.
Acum, cautati doar vinovati, dar nu-i cautati unde trebuie.
Nu vedeti esenta problemei si nu intuiti ce pregateste justitia.
Trecand peste o decizie a ICCJ din 2016 care spune ca o modificare legislativa aparuta pe parcursul derularii CCM se aplica asupra drepturilor salariale prevazute in CCM dupa expirarea acestuia, implicatiile deciziei Curtii de Apel Bucuresti in acest dosar sunt mult mai mari.
Este o alta discutie, pe care o vom purta la momentul potrivit.
Acum, toata lumea este mult prea nervoasa si subiectiva.
In plus, unii profita de situatie pentru a baga strambe, mult mai mult decat este cazul.

Offline robu

  • Full Member
  • ***
  • Mesaje postate: 153
    • Vezi Profilul
Re: Inca o bataie de joc,,legala"
« Răspuns #26 : Februarie 18, 2019, 02:32:28 p.m. »
Informarea la timp si comunicarea efectiva a starii in care ne aflam de fapt,ar putea tempera starea de nemultumire a oamenilor,in crestere dupa sentinta judecatoreasca nefavorabila.Intrebarile fara raspuns s-au acumulat de la o zi la alta,iar perioada  de tacerea a presedintelui Hidrosind a insemnat,pentru unii,confirmarea celor mai negre banuieli,iar pentru altii o atitudine de dezinteres.Toata lumea a asteptat un simplu exercitiu de comunicare care intr-un tarziu s-a petrecut.Membrii de sindicat au dreptul la informare,iar conducerea sindicala are obligatia de a furniza informatii acestora.Expresiile sarcastice si tonul dojenitor nu ridica la un nivel superior actul comunicarii,ci dimpotriva,il prezinta ca pe un avertisment celor care ,,baga strambe".


Offline Administrator

  • Administrator
  • Sr. Member
  • *****
  • Mesaje postate: 384
    • Vezi Profilul
Re: Inca o bataie de joc,,legala"
« Răspuns #28 : Februarie 18, 2019, 10:22:48 p.m. »
Informarea la timp si comunicarea efectiva a starii in care ne aflam de fapt,ar putea tempera starea de nemultumire a oamenilor,in crestere dupa sentinta judecatoreasca nefavorabila.Intrebarile fara raspuns s-au acumulat de la o zi la alta,iar perioada  de tacerea a presedintelui Hidrosind a insemnat,pentru unii,confirmarea celor mai negre banuieli,iar pentru altii o atitudine de dezinteres.Toata lumea a asteptat un simplu exercitiu de comunicare care intr-un tarziu s-a petrecut.Membrii de sindicat au dreptul la informare,iar conducerea sindicala are obligatia de a furniza informatii acestora.Expresiile sarcastice si tonul dojenitor nu ridica la un nivel superior actul comunicarii,ci dimpotriva,il prezinta ca pe un avertisment celor care ,,baga strambe".

Nu doar forumul este mijloc sau suport de informare.
Am anuntat liderii din teritoriu imediat ce am aflat pronuntarea.
Am intarziat 2 zile cu "stirea" pe forum.
Nu aveam cum sa ofer detalii din prima si nici explicatii.
Nici acum nu pot explica, pana nu vad motivarea, pot doar sa presupun.
Ce se intampla daca eu sunt "indisponibil" din varii motive si nu pot comunica in acest mod ?
Problema e ca voi nu comunicati cu liderii locali, si asta nu este doar vina lor.
De asta sunt vicelideri, lideri de grupa, s.a.m.d.
Om fi in secolul net-ului, dar vorba directa e mai buna, de multe ori.

Mai este o problema si faptul ca, unii, veniti cu "cele mai negre banuieli" din prima, nu exista prezumtia de vinovatie, ci doar cea de hotie.
Sarcasmul ... este singurul mod "altfel" in care mai raspund, uneori.
Voi aveti toate drepturile - sa acuzati pe drept si pe nedrept, sa besteliti pe oricine si oricum, sa va luati la 11m intre voi doar fiindca se gaseste sa aiba unul o parere aparte, sa mai scrieti si mascarii pe care eu trebuie sa le cenzurez, s.a.m.d.
Cand exagerati, nu credeti ca am si eu un drept, mic, mic, mic ???
Iar cine se simte amenintat de sarcasm, inseamna ca are o musca bazaitoare pe caciulita.


« Ultima Modificare: Februarie 18, 2019, 11:03:03 p.m. de Administrator »

Offline Administrator

  • Administrator
  • Sr. Member
  • *****
  • Mesaje postate: 384
    • Vezi Profilul
Re: Inca o bataie de joc,,legala"
« Răspuns #29 : Februarie 18, 2019, 11:19:12 p.m. »
Situatia actiunilor in instanta in care a fost/este implicat Hidrosind, din 2004 pana in prezent, atasata.
Asa cum am promis.
Poate mi-or fi scapat vreo 2-3, nimic esential, sper.


Cine vrea detalii, sa intrebe.