Discutii Generale > Discutii si opinii

Informari către membrii de sindicat

(1/6) > >>

jorj:
Bună dimineața. Pentru a combate zvonistica din sucursale vă adresăm următoarele întrebări?
1. Vom afla ce s-a întâmplat la Oradea?
2. Vom afla când încep discutiile pentru noul CCM?
3. Vom primi din partea sindicatului o informare pe fiecare loc de munca, privind obiectivele noului contract colectiv? Culegeți propuneri din teritoriu?
4. Vom primi informări periodice, pe hârtie sau pe email, despre acțiunile sindicatului?

CENTRALIST:
  Domnule Aurariu , daca mai sunteti liderul nostru si considerati ca inca mai puteti face fata unor negocieri dure cu Administratia pentru noul CCM , aduceti la cunostinta sindicalistilor hotaririle care sau luat la Oradea , cind si cu ce propuneri merge conducerea sindicatului la negocieri ? Faceti cit mai transparenta activitatea conducerii sindicale si eliminati dezinformarea prin diferite zvonuri care nu fac decit sa dezbine sindicatul si invrajbesc oamenii impotriva dumneavoastra ,a conducerii sindicale de la toate nivelurile,...Nu va mai jucati cu rabdarea oamenilor care pot in orice moment rabufni necontrolat ,...Nu va bazati in faptul ca este pandemie si suntem ,,legati''de posturile din centrale ,... inainte de a fi angajati ai Hidroelectrica suntem oameni si mai ales suntem cetateni ai statului roman , avem obligatii dar si drepturi care vrem sa ne fie respectate ,...altfel constitutia Romaniei ne garanteaza libertatea de miscare , dreptul libera la exprimare ,...deci putem merge chiar in grupuri restrinse la Bucuresti sa ne cerem drepturile ,...cu sau fara colaborarea sindicatului .
  Raspundeti la intrebarile colegilor nostri cit mai frecvent ,nu mai asteptati sa scoatem cu forcepsul informatiile de care depind viata noastra si a familiilor noastre,..daca nu aveti timp numiti un purtator de cuvint din cadrul sindicatului care sa comunice aici pe forum cu noi ,pentru ca nu suntem informati pe alte surse si oamenii sunt ingrijorati de situatia incerta din tara si chiar din HE,... societatea in care ne straduim cu totii sa ne facem datoria si noi suntem tratati cu indiferenta . 
   

marius:
din pacate ca si pana acum nu vom primi niciodata asa ceva, vom primi ca de obicei lasa ma ca e bine si asa!

buimacitu:
Ne pot informa oare distinsi nostri lideri de sindicat (sa nu le spunem PROFITORI)) cu ce ganduri se aseaza la masa negocierilor cu administratia pentru noul CCM ?? spera sa castige ceva drepturi pentru noi?? sau mai multe privilegii pentru ei si acoliti lor??

robu:
Dupa realegeri si reconfirmari de mandate(simple detalii) conducerea sindicala pare ca nu are nici o problema cu nivelul de incredere de care se (mai)bucura din partea majoritatii membrilor. Nu considera important sa faca vreo dezvaluire(informare) asupra intentiilor sale de viitor din motiv ca nu are nimic concret,sau asteapta o prima miscare din partea adm.?
Si-au tot exprimat unii colegi parerile,unele preluate de la alte firme din acelasi domeniu unde angajatorii au dovedit ca inteleg sa aprecieze la adevarata valoare resursa umana de care dispun.
La He nu se pune problema ca nu sunt resurse de finantare a stimularii echitabile a tuturor angajatilor ci nu exista nimeni interesat sa propuna modalitati concrete de acordare de beneficii,permise de legislatie si aplicate deja in societati cu specific similar.
Cand prioritatile liderilor nu coincid cu ale membrilor este imposibila o ameliorare a drepturilor tuturor.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

Du-te la versiunea completă