Mesaje Recente

Pagini: [1] 2 3 ... 10
1
Discutii si opinii / Re: Azi
« Ultimul mesaj de jorj Iunie 18, 2019, 02:49:01 p.m. »
Bună ziua.
Domnul coleg Ardelean, e lăudabil faptul că urmăriți evoluția știrilor despre firma noastră, mumă pentru unii sau ciumă pentru alții! Dar pe noi cei care facem producție, nu ne încălzește cu nimic profitul istoric, făcut an de an de către Hidroelectrica. Profitul merge la consum pentru a acoperi găurile din bugetul anual al României, buget făurit de specialiștii guvernamentali. Oricum am da-o, la final de an, predăm toți banii la FP si guvernului. Firma nu poate face investitii și nici un plan de dezvoltare in perspectivă, pentru că nu-i rămân fonduri destinate. Facem la greu protecție socială dar nimeni nu spune acest lucru. S-a facut mare tam-tam pe ultima marire de salarii, care prinde bine si care mai inchide ușa cârcotelilor. Credeți dvs că HE, face rabat de la politica actualei guvernări, care dă cu o mână și ia cu trei? Calculând inflatia și participația la profit anuală, care era in valoarea unui salariu si de care nu se mai pomenește nimic, aia e mărirea. Sunt tot banii nostri pe care-i luam și anii trecuți, mutați dintr-o parte în alta. Cineva gândește bine! Așa-i că n-am dreptate?
4
Discutii si opinii / Toata lumea multumita
« Ultimul mesaj de carcotasul Iunie 08, 2019, 04:34:19 p.m. »
     S-a asternut linistea dupa indexarea de 10% si probabil ca unii citesc nuvela lui Ioan Slavici - "Moara cu noroc"  în care este tratată consecința pe care dorința de îmbogățire o are asupra destinului uman.
     Consider că avem foarte multe lucruri de învățat din aceasta nuvela, o carte cu o lecție de viață extraordinară pe care o recomand lui Popa Sorin Dan( aflat sub cercetare disciplinara ) si supusilor sai.  Frământările interioare, zbuciumul şi setea pentru bani devin din ce în ce mai chinuitoare.
     Cateva citate din aceasta impresionanta creatie :

    „Omul să fie mulţumit cu sărăcia sa, căci, dacă e vorba, nu bogăţia ci liniştea colibei tale te face fericit.”
    „Eşti fericit când ai linişte în coliba ta.”
    „Nu se poate să-i faci unui om o mai mare nedreptate decât să-l mustruluieşti pentru o greşeală pentru care-şi face el însuşi destule mustrări.”
    „Aşa e omul… Oricât de bun ar fi, tot are câte un păcat. Fie cât de mic, dar tot îl are.”

       
7
Discutii si opinii / Re: Se clatină Sistemul
« Ultimul mesaj de carcotasul Mai 27, 2019, 08:32:31 a.m. »
   Exista vreo uzina sau sucursala care nu sunt aservite partidului bolsevic ?   Nu va fie frica PSD-ul pica !   
8
Discutii si opinii / Se clatină Sistemul
« Ultimul mesaj de carcotasul Mai 27, 2019, 12:25:51 a.m. »
    Se apropie ceasul sfarsitului politic pentru Liviu Nicolae Dragnea. Fiul militianului din Gratia, repetentul de la Politehnica bucuresteana ce se visa stapanul Romaniei va intra mai intai in agonie si apoi in moarte clinica. A sosit ora decontului final.
    Votul dat de romani acum cateva ore va clatina  " Sistemul " si in Hidroelectrica.
    Incompetentii numiti politic trebuie sa isi faca bagajele.
9
Discutii si opinii / Uzura
« Ultimul mesaj de carcotasul Mai 26, 2019, 10:03:29 a.m. »
    Majoritatea salariatilor au atins limita de uzura fizica si morala ajungand la expirare inainte de sfarsitul perioadei de valabilitate.  Turele de noapte, rondurile, expunerea la zgomot si camp electromagnetic, deplasarea la serviciu pe jos prin nameti, sclavia la care sunt supusi, toate acestea determina o uzura prematura care duce la pensionarea anticipata sau pe caz de boala. E adevarat ca mai sunt cativa care isi supradimensioneaza durata de viata si accepta doar pensionarea la limita de varsta nefiind capabili sa-si evalueze gradul de depreciere sau sa realizeze ca viata este foarte scurta si mai au putin de trait, banii neavand nicio valoare.  Fiecare cu calculele sale.
    Asa cum remarca d-nul Robu, ani la rand ne confruntam cu subtierea drepturilor salariale. Singurul dintre acestea la care nu s-a umblat este ajutorul de concediere in caz de inaptitudine.  Tot mai multi salariati pleaca de teama ca se va subtia si acest drept.
10
Discutii si opinii / Re: Azi
« Ultimul mesaj de robu Mai 25, 2019, 08:48:18 p.m. »
Toata lumea e cu gandul  la europarlamentare,iar in Europa e pe val curentul eurosceptic si extremist.Cand lumea saraceste continuu si prostia guvernantilor da pe afara,populistii apar ca persoane providentiale.Pe mai departe,viitorul pare un simplu bilet la pariuri.
Pagini: [1] 2 3 ... 10