Mesaje Recente

Pagini: [1] 2 3 ... 10
1
Discutii si opinii / Re: porcul e cel mai lacom
« Ultimul mesaj de cosmos18 Octombrie 14, 2018, 04:19:00 p.m. »
   Daca mentionez faptul ca seful CHE, "hotul de fier", efectueaza rondul complet o data pe luna si atunci ajutat de un supus care ii aduce fisele din locurile greu accesibile cu urcare-coborare scari verticale este o idiotenie ?   Eu nu cred pentru ca detin si fotocopiile fiselor de rond in care nu apare deloc semnatura sefului parat.
2
Discutii si opinii / Re: porcul e cel mai lacom
« Ultimul mesaj de corina13 Octombrie 11, 2018, 01:34:31 p.m. »
   Sunt datoare cu o explicatie pentru persoanele de bun simt de pe acest forum referitoare la afirmatiile deja celebrului sef CHE . Din tot ce a spus despre colegul G.P. in afara problemelor cu boala celelalte sunt inventate. Ura nemarginita fata de un om care a suferit un infarct   spune totul despre acest sef. Pe acest om nu a putut sa-l introduca in ceata lui de supusi. Mediocritatea care il caracterizeaza si in care traieste il fac sa fie mai rau ca tatele pe sant inventand lucruri neadevarate. Ca si concluzie il consider doar un simplu sau adevaratul jeg.
3
Discutii si opinii / Re: porcul e cel mai lacom
« Ultimul mesaj de carcotasul Octombrie 11, 2018, 10:35:09 a.m. »
    Amice, "Decebal", te inseli cu privire la identitatea mea si avand in vedere esecul referendumului ar trebui sa iti faci griji serioase cu privire la locul in care te vei caza in urmatorii 3-4 ani. Colegul de celula indiferent de orientarea lui te va abuza profitand de constitutia astenica cu care te-a inzestrat natura. Probabil dupa trecerea prin aceasta terapie, mersul tau in viata va fi schimbat.
4
Discutii si opinii / Re: porcul e cel mai lacom
« Ultimul mesaj de cosmos18 Octombrie 11, 2018, 08:38:09 a.m. »
  Pseudonimul "Decebal" folosit de seful CHE total compromis care crede ca si-a fidelizat toti supusii uitand ca este un ignorat, si-a petrecut toata viata in mediocritate,are initialele P.S.D. care spun totul despre el, este la fel de tiran ca Dragnea, probabil se va prabusi odata cu el. Pot reproduce dialogul cu Remus Borza care l-a identificat ca fiind hotul de fier si a confirmat ca in doua saptamani va fi arestat. Este atasata la dosar o nota explicativa scrisa de "hotul CHE" referitoare la diferentele cantitative intre fisele tehnice si procesele verbale de constatare si dezmembrare.
5
Discutii si opinii / Re: porcul e cel mai lacom
« Ultimul mesaj de Amadeus Octombrie 10, 2018, 08:58:01 p.m. »
Hopa, a rabufnit deja celebrul sef CHE.
Apropo de cercetari si de ceva serios de spus te informez pe forum - am aflat ca dosarul tau de la.DNA in care esti invinuit de furt nu s-a inchis. Probabil, cu aceasta ocazie vei da socoteală  si despre provenienta stalpilor de gard care imprejmuiesc proprietatea mamei tale ( teava de 110 mm din instalatia de ungere).
Chiar si felul in care vorbesti despre un coleg care a suferit un infarct spune multe despre caracterul tau, numai vorbesc despre limbajul folosit...
6
Discutii si opinii / Re: porcul e cel mai lacom
« Ultimul mesaj de Decebal Octombrie 10, 2018, 09:17:25 a.m. »
Mai cosmos18, corina13, circotasul sau cum dracu te mai numești, țin să-ți spun ca după felul în care scrii ești G. P. dacă nu ma înșel (sper sa nu greșesc, mai fac cercetări). Dacă ești tu țin să-ți aduc aminte că ești un mare jeg.. Ce legătură are șeful de secție, șeful de centrală, cu familiile noastre(soțiile), tu care duceai plocoane sa faci ture de sâmbătă și duminică, tu care veneai mort de beat la serviciu și horcaneai toată noaptea de ziceai că-ți dai duhul,cauza are ți-a adus și un infarct, tu care nu ai fost în stare să te remarci în această unitate, tu care nu ai fost în stare să-ți întemeiez o familie din cauza băuturii etc. Veziți de pensia ta și roagă-te de sănătate, dute și fă-ți un controlul și la cap. Nu mai împroșca cu noroi în foștii colegi, dacă nu erau ei erai dat afara demult așa că taci și dacă ai ceva serios de spus spune. Data viitoare după ce mai fac cercetări o să-ți dau numele sa vadă tot forumul. Nu mai posta idioțenii de domeniul trecutului. Mulțumesc!
7
Discutii si opinii / Re: porcul e cel mai lacom
« Ultimul mesaj de cosmos18 Octombrie 09, 2018, 07:08:40 p.m. »
  Deocamdata seful le cere doar spaga, ispita satanei inca nu l-a impins sa faca si astfel de pacat. La o eventuala solicitare 90% dintre supusi ar vota cu DA pentru pastrarea serviciului bine platit. La nivel superior, sefii incompetenti ar proceda si ei la fel in relatia cu seful direct, inginerul sef de uzina sau directorul. Singura conditie ceruta de supusi in ambele cazuri ar fi doar pastrarea secretului
8
Discutii si opinii / Re: porcul e cel mai lacom
« Ultimul mesaj de corina13 Octombrie 07, 2018, 04:33:08 p.m. »
   Eu cred ca mare parte din vina o au lucratorii supusi care sunt atat de servili si umili incat daca seful le cere sotia sa aiba grija de el, o ofera cu mare placere pentru a nu avea probleme la serviciu, constienti ca nu merita banii castigati.
9
Discutii si opinii / Re: porcul e cel mai lacom
« Ultimul mesaj de cosmos18 Octombrie 04, 2018, 10:27:39 p.m. »
    Ajungem cu povestea penibilului sef CHE in anul 2000 cand a trecut de la vehiculele germane de epoca la o Dacia fabricata in 1996.
   Avem si sef de sectie dar e nevinovat rau de tot : sta cu registrul de dispozitii in fata aproape o ora, isi face ciorne, si intr-un final consemneaza : "se v-a complecta " cu nisip lazile PSI. Ce sa-i ceri la un asa agramat ? el nu stie sa faca grafice sau pontaje si cand seful CHE este in concediu il cheama sa-l scoata din incurcatura. Viorel Constantinescu a ajutat multi ca el sa castige postul, putin mai in amonte e un sef de sectie care a fost pompagiu la o statie terminand seralul la 30 de ani profil agricol si apoi inginerie electromecanica, invatamant la fara sa inveti cu frecventa redusa, bineinteles tot Viorel l-a promovat( la bagajul lor de cunostinte nu se putea aplica decat metoda contracost asa cum spun sursele de obicei bine informate).
10
Discutii si opinii / Re: porcul e cel mai lacom
« Ultimul mesaj de Amadeus Octombrie 04, 2018, 12:29:34 p.m. »
Acolo, unde se petrece actiunea, probabil undeva in Germania judecand dupa marca autoturismelor folosite  (Wartburg,  Trabant ),  nu aveti sef de sectie sau e si el implicat?
Pagini: [1] 2 3 ... 10