Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - Theophilus

Pagini: [1]
1
Informari / Re: Coronavirus vs. Hidroelectrica
« : Aprilie 03, 2020, 10:03:02 a.m. »
Salutare! Daca nu inveti sa scrii corect, pentru ca nu stii, o parte din cei care citesc mesajele tale te-ar putea desconsidera pe criteriul gramatical. Nu poti fi perfect pentru ca gresesti conjugarea la "imperfect" si scrii pe "aveai" despartit, "avea-i". Ma ofer sa te invat gratuit, iti pot corecta mesajele daca mi le trimiti din timp, iti pot construi fraze simple dar coerente. Cred ca te-as putea scoate din "limbajul de lemn" folosit. In fond, consider ca ajut HE. Zile frumoase!

2
Domnule Matasa Adrian esti certat rau cu gramatica? Cred ca ai putea sa incerci o mediere, cumva cu "dansa", inainte de a te erija in formator de opinie pe acest forum. Idei ai, dar la modul cum scrii, rad copiii de clasa a treia de tine si daca le spui ca esti paznic, daramite sef CHE, inginer parca! Nu e totul pierdut, inteleg ca locuiesti in centrul orasului, completeaza o declaratie cu destinatia "librarie". S-ar putea sa-ti foloseasca mai tarziu, in viata. Cele bune!

3
Discutii si opinii / Re: Incapabilii
« : Septembrie 30, 2019, 04:58:18 p.m. »
Pledoaria ta e valabila doar cu conditia ca seful sa fie obiectiv si integru. Ori eu, in 32 de ani, nu am intalnit niciunul cu ambele caracteristici "a la long". Te grabesti sa faci afirmatii nepotrivite cu etatea usor avansata pe care o banuiesc din context. Pe final sper sa descoperi valabilitatea unui proverb: "nu mor caii cand vor cainii!"

4
Discutii si opinii / Re: Munca suplimentara
« : Septembrie 16, 2018, 12:58:50 p.m. »
Devine interesant serialul cu seful de CHE care face ture duble de week-end prin constrangerea supusilor. Daca aceasta informatie este adevarata, si azi se afla in tura de zi numai un dispecer poate verifica si poate ne da si noua o confirmare, ca tare curiosi mai suntem; o fi, n-o fi adevarat?

5
Discutii si opinii / Re: porcul e cel mai lacom
« : August 14, 2018, 10:38:59 p.m. »
Nu pot sa cred! Avem de-a face cu un Dinu Paturica al zilelor noastre? Si s-a aciuat printre noi, in functia de sef CHE?  Pai cat sa castige din 3-4 ture pe luna, chiar si duble? E asa de lacom de bani incat ignora riscul ca in contrapartida sa se faca de rusine daca e deconspirat?

6
Discutii si opinii / Re: trofeul energeticianului
« : Iulie 22, 2018, 11:41:40 p.m. »
Buna seara, domnisoara Jorj. Abia ne obisnuisem cu tacerile tale profunde, cu abandonarile de tot felul...De ce nu ramai in lumea ta paradisiaca - virtuala? Pentru ca pe cea concreta, reala nu o intelegi sau te prefaci ca n-o intelegi. Moralistu' lu' peste!

Pagini: [1]