Bine ati venit pe site-ul Filialei Hidroelectrica HIDROSIND!

Daca doriti sa fiti informat la timp de activitatea noastra sau sa aduceti comentarii la materialele postate pe acest site, va rugam inregistrati-va.

Member Login
Lost your password?
Not a member yet? Sign Up!

17 octombrie 2012 : Comunicat presa Hidrosind

octombrie 17, 2012
By

Va reamintim ca joi 18 octombrie 2012 Curtea de Apel Bucuresti se va pronunta in recursul privind admiterea starii de insolventa a societatii Hidroelectrica SA de catre Tribunalul Bucuresti. Recursul salariatilor este intemeiat pe incalcarea flagranta a procedurilor, pe inexistenta pe fond a starii de insolventa si este expresia drepturilor pe care ni le-am castigat dupa ’89, a dreptului la opinie si la gandire libera. Interpretarea tendentioasa a unei situatii conjuncturale de aliati ai baietilor destepti este menita sa ascunda adevaratele intentii si lipsa de profesionalism a celor care conduc astazi Hidroelectrica.

Sistemul Energetic National si Hidroelectrica au fost date pe mana unor avocati in insolventa, submediocri. Consiliul Suprem de Aparare al Tarii si Guvernul Romaniei au ramas pasivi in fata atacului periculos pentru Sistemul Energetic National, al unei deprofesionalizari periculoase generate de amestecul politic perpetuat de fiecare guvern. Prin masurile luate in perioada de insolventa, renuntand sa atace cu nulitate actele aditionale de prelungire a contractelor cu baietii destepti si acceptand de fapt si de drept unul dintre contracte pana in 2018, administratorii insolventei vor schimba periculos pentru Hidroeletcrica, si nu stim in interesul caror grupuri, lista creditorilor Hidroelectrica. Asteptam cu speranta decizia Curtii de Apel Bucuresti si avem convingerea ca am avut parte de cea mai competenta instanta de judecata.

Presedinte Hidrosind,

Decebal Sulea