Bine ati venit pe site-ul Filialei Hidroelectrica HIDROSIND!

Daca doriti sa fiti informat la timp de activitatea noastra sau sa aduceti comentarii la materialele postate pe acest site, va rugam inregistrati-va.

Member Login
Lost your password?
Not a member yet? Sign Up!

23 ianuarie 2013 : Comunicat de presa

ianuarie 23, 2013
By

Hidrosind anunta pichetarea sediului Hidroelectrica in data de 24.01.2013, intre orele 12:30 – 14:30, cu 200 de persoane.

Prin acest protest dorim sa atragem atentia opiniei publice asupra masurilor abuzive luate de administratorul judiciar. Pozitia de forta adoptata de acesta in discutiile cu reprezentantii salariatilor nu poate fi acceptata.

Disponibilizarile de personal care afecteaza o mare parte a sistemului energetic, nu doar Hidroelectrica, reducerea la zero a programului de investitii, reducerea programului de mentenanta la o valoare care pune in pericol exploatarea in siguranta a echipamentelor hidroenergetice, reorganizarea Filialelor Hidroserv intr-o forma care nu are la baza o analiza tehnico-economica, se datoreaza incapatanarii administratorului judiciar de a lua masuri dupa bunul sau plac, fara a tine seama de opinia partenerului de dialog social.

Atragem atentia Presedintiei si Guvernului Romaniei asupra consecintelor nefaste pe care le va avea gestionarea dezastruoasa a insolventei Hidroelectrica asupra sistemului energetic si a intregii economii, iar responsabili sunt cei care tolereaza aceasta situatie, nu salariatii societatii. Actiunile Hidrosind vor continua prin forme inedite de protest, dar cu respectarea legislatiei si fara a pune in pericol siguranta sistemului energetic.

Presedinte,                                                                                         23 ianuarie 2013

Decebal Sulea.

 

.