Bine ati venit pe site-ul Filialei Hidroelectrica HIDROSIND!

Daca doriti sa fiti informat la timp de activitatea noastra sau sa aduceti comentarii la materialele postate pe acest site, va rugam inregistrati-va.

Member Login
Lost your password?
Not a member yet? Sign Up!

19 iunie 2012 : Comunicat Hidrosind

iunie 19, 2012
By

Solicitarea Consiliului de Administratie al SC Hidroeletrica SA de trecere a societatii in insolventa reprezinta, in opinia Hidrosind, cel putin o imprudenta grosolana, deoarece in aceasta perioada la Neptun se desfasoara lucrarile Forumului Energetic National, la care participa cele mai importante firme din sectorul energetic din toata lumea. Anuntarea cererii Hidroelectrica in chiar prima zi a lucrarilor poate fi catalogata chiar ca o actiune premediatata impotriva Romaniei.

Faptul ca anumiti oameni patrunsi de aproximativ o luna de zile in sistemul energetic considera ca pot solutiona problemele mai mult sau mai putin grave ale Hidroelectrica este o eroare inacceptabila, dovedesate naivitate, imaturitate si un spirit de aventurierism economic.

Daca Hidroelectrica are nevoie de restructurare sau nu, o stiu foarte bine salariatii si sindicatul din Hidroelectrica. Noi suntem singurii in stare sa o facem si o vom face, pentru eficientizarea societatii, astfel incat aceasta sa devina cu adevarat cea mai importanta din Romania.

Daca cineva doreste cu adevarat sa stopeze contractele cu baietii destepti, atunci sa vina langa noi si sa actionam impreuna pentru anularea actelor aditionale de prelungire a acestor contracte.

Solicitam ca la nivelul fiecarui partid politic care a condus Romania in ultima perioada, ministrii respectivi sa-si asume public responsabilitatea pentru managementul necorespunzator al economiei nationale si al Hidroelectrica.

Vom face plangere penala impotriva membrilor CA pentru subminarea economiei nationale deoarece intrarea Hidroelectrica in insolventa este o masura cu caracter profund anti-romanesc si nu este nicidecum indreptata impotriva baietilor destepti, cum se incearca sa se induca opiniei publice.

Va rugam sa urmariti in continuare desfasurarea in instanta a proceselor pe care le are sau le va avea Hidrosind impotriva Hidroelectrica, a baietilor destepti si a membrilor CA.

Am ajuns sa fim, pe nedrept, rusinea Europei si va aducem la cunostinta ca salariatii din Hidroelectrica nu mai tolereaza aceasta stare de fapt. CA a provocat, prin decizia sa, mai mult decat o greva spontana la nivelul societatii. Urmarile vor fi greu de stapanit.

Raspicat solicitam CSAT, Presedintelui Romaniei, Primului Ministru sa intervina in acest amatorism Economic si sa garanteze numirea in fruntea Hidroelectrica a unor persoane din interiorul acesteia, care sa aiba libertatea garantata de Presedinte si Prim Ministru de a lua decizii in afara constrangerilor politice.

Nicolae Aurariu,

Secretar general Hidrosind.