Bine ati venit pe site-ul Filialei Hidroelectrica HIDROSIND!

Daca doriti sa fiti informat la timp de activitatea noastra sau sa aduceti comentarii la materialele postate pe acest site, va rugam inregistrati-va.

Member Login
Lost your password?
Not a member yet? Sign Up!

18 ianuarie 2013 : Comunicat de presa

ianuarie 18, 2013
By

Referitor la acuzele lansate la adresa liderilor Hidrosind de catre domnul administrator judiciar al SC Hidroelectrica SA :

Faptul ca administratorul judiciar refuza sa plateasca salariile compensatorii conform prevederilor CCM salariatilor concediati nu are nici o legatura cu declansarea conflictului colectiv de munca de catre Hidrosind. Nu exista nici o prevedere legala in acest sens iar conflictul a fost declansat dupa ce domnul administrator a hotarat sa trimita oamenii acasa fara nici un leu. Domnul Borza a incercat sa impuna abuziv, prin forta, prin amenintari si santaj la adresa liderilor de sindicat diminuarea numarului de salarii compensatorii si a altor drepturi prevazute in CCM.

Nu avem dreptul sa acceptam diminuarea unor drepturi fara mandatul membrilor de sindicat. Nu avem dreptul sa acceptam trimiterea acasa a salariatilor, cu atat mai putin in modul in care doreste domnul administrator sa o faca. Prin urmare, Hidrosind va demara saptamana viitoare actiunea privind obligarea Hidroelectrica la plata salariilor compensatorii pentru toti salariatii concediati, conform prevederilor CCM.

Referitor la amenintarea ca vom fi raspunzatori de falimentul societatii (Hidroelectrica sau Hidroserv-uri) daca vom castiga anumite actiuni in instanta, precizam ca instanta nu este o loterie. Daca se anuleaza ceva de catre o instanta, este pentru ca acel ceva este nelegal. Prin urmare, responsabilitatea este a celui care a comis/emis acele actiuni/acte nelegale.

Presedinte,

Decebal Sulea.

.

One Response to 18 ianuarie 2013 : Comunicat de presa

 1. igrec on ianuarie 22, 2013 at 23:36

  WOW dar cine v-a suparat frate?
  Adica dupa mai mult de o luna de tacere (hai sa numaram… 1,2,3, …34 de zile de la ultima postare) va trezirăți sa mai puneți de un post… a, ba nu trei poaturi!!!
  V-a dat ceva neamuri Borza afară de vă găsi plânsu’ ?
  V-a taiat diurna aia grasă?
  Apoi unde-ati fost când ne-a tăiat nouă, prostimii 20% ?
  Cotizatia pe care v-o platim nu era suficientă să declarați conflict de muncă?
  Mă gândeam să plec, dar mai stau un pic să văd sfârșitul circului !!