Bine ati venit pe site-ul Filialei Hidroelectrica HIDROSIND!

Daca doriti sa fiti informat la timp de activitatea noastra sau sa aduceti comentarii la materialele postate pe acest site, va rugam inregistrati-va.

Member Login
Lost your password?
Not a member yet? Sign Up!

16 februarie 2012 – Selectia firmei de recrutare potentiali manageri privati pentru Hidroelectrica

februarie 16, 2012
By

Compania elveţiană Egon Zehnder a fost desemnată pentru a selecta potenţialii manageri privaţi al Hidroelectrica, cea mai valoroasă companie românească. Cel mai apropiat birou al Egon Zehnder este cel din Budapesta, unde, cel mai probabil, se va decide numele viitorului şef al producătorului de energie, au declarat, pentru „Adevărul”, surse din Ministerul Economiei.

Potrivit acestora, comisia de evaluare a ofertelor depuse de firmele de recrutare a decis atribuirea contractului pentru selecţia directorului general al HIdroelectrica firmei Egon Zehnder.

„Această firmă va selecta un număr de potenţiali directori generali, iar Ministerul Economiei va fi cel care va stabili care dintre ei va primi această funcţie”, ne-au spus sursele.

Potrivit acestora, compania Egon Zehnder nu are o reprezentanţă în Bucureşti, iar cel mai apropiat birou este cel din Budapesta.

Preşedintele comisiei de selecţie a firmelor de recrutare, Andrei Todea, nu a putut fi contactat până la această oră.

În a doua fază a procesului de selecţie, o altă comisie va selecta viitorii administratori, adică viitorii membri ai Consiliului de Administraţie, care vor fi validaţi în aceste funcţii de către actualul Consiliu de Administraţie al companiei.

.

Articol preluat din ziarul Adevarul.