Bine ati venit pe site-ul Filialei Hidroelectrica HIDROSIND!

Daca doriti sa fiti informat la timp de activitatea noastra sau sa aduceti comentarii la materialele postate pe acest site, va rugam inregistrati-va.

Member Login
Lost your password?
Not a member yet? Sign Up!

09.10.2012 : O duzina de intrebari pentru domnul Borza

octombrie 9, 2012
By
 1. Din cele 9 cauze identificate ale insolventei, cate ati rezolvat fara ajutor politic, in afara contractelor cu baietii destepti ( decizie asumata la cel mai inalt nivel, conform declaratiei domniei voastre ) ? veti reusi sa mai faceti ceva fara acest sprijin ?
 2. Care sunt argumentele juridice, nu morale, in favoarea denuntarii unor contracte cu baietii destepti in timp ce contractul cu ALRO a fost prelungit cu favoruri ?
 3. Care sunt argumentele neinscrierii sub conditie a tuturor creantelor rezultate in urma unor procese in curs ? de ce au fost inscrise sub conditie doar o parte a acestora? (ex : creantele invocate de MECMA si ANAF ca rezultand din procesul de sumbinare a economiei nationale).
 4. De ce nici o persoana responsabila de prelungirea contractelor cu baietii destepti in perioada 2009-2010 nu este incriminata, nu exista nici macar un posibil vinovat indicat pentru managementul dezastruos, identificat ca o cauza principala in Raportul privind cauzele insolventei ?
 5. Cand ati fost contactat pentru prima data de Remus Vulpescu pentru a va incredinta insolventa Hidroelectrica ?
 6. Exista vreo societate care sa beneficieze de vreun avantaj din prelungirea contractului Hidroelectrica cu  Electromagnetica ?
 7. Cate sedii are firma Euro Insol SPRL ?
 8. De ce ati indus in eroare opinia publica in privinta denuntarii contractelor, ca fiind definitiva, in conditiile in care ele (denuntarile) au fost atacate ?
 9. Care va fi apararea dvs. impotriva cererii de despagubiri ceruta de lege impotriva denuntarii contractelor ?
 10. Cati salariati trebuie sa fie disponibilizati pentru a plati salariile celor 5 sau 6 directori din afara Hidroelectrica ( de la Drumuri si Poduri, de la Camera de Comert, etc) pe care i-ati introdus sau ati acceptat sa fie introdusi in Hidroelectrica in ultima luna, cu salarii de 24 de Karate ?
 11. Cu ce suma sunt rotunjite beneficiile Euro Insol SPRL in urma neacordarii ajutoarelor medicale pentru salariatii Hidroelectrica bolnavi de cancer ? Daca un liber profesionist poate castiga un onorariu “decent” de 50.000 euro/luna, pe seama falimentului altora, de ce considerati ca un salariat onest nu are dreptul sa castige un salariu cu adevarat onest de 700 sau chiar 1000 euro ?
 12. Care sunt motivele reale ale comportamentului dvs mizerabil fata de salariatii Hidroelectrica  si mai ales fata de salariate ?