Bine ati venit pe site-ul Filialei Hidroelectrica HIDROSIND!

Daca doriti sa fiti informat la timp de activitatea noastra sau sa aduceti comentarii la materialele postate pe acest site, va rugam inregistrati-va.

Member Login
Lost your password?
Not a member yet? Sign Up!

09 Aprilie 2013 : Comunicat HG 138 / 2013

aprilie 9, 2013
By

Intr-o tara care moare de foame si in care politicienii au ajuns stapani,

Intr-o tara in care doctorii nu mai au loc,

Intr-o tara in care pensionarii traiesc intre doua retete compensate din pensiile reintregite dar fara sa-si poata cumpara o paine,

GUVERNUL ADOPTA MASURI ABERANTE care cresc pretul energiei electrice la consumatorul final si implicit conduc la reducerea consumului, falimentul economiei si trimiterea in somaj a sute de mii de romani.

 Este momemntul ca tara sa ceara intrarea Guvernului Romaniei in insolventa.

 Hotararea de Guvern nr 138 / 03.04.2013, publicata in Monitorul Oficial nr 196 din 08.04.2013 privind adoptarea unor masuri pentru siguranta alimentarii cu energie electrica prin care se incalca legislatia romaneasca si europeana va fi atacata cu nulitate de catre Hidrosind in cursul acestei saptamani. De asemenea, vom sesiza Comisia Europeana (D.G.Competition), misiunea comuna FMI-BM-CE si Consiliul Concurentei din Romania cu privire la savarsirea acestui abuz.

 Atasat aveti pozitia noastra comunicata Guvernului Romaniei, Fondului Proprietatea, Consiliului Concurentei si actionarilor Hidroelectrica cu privire la acest subiect.

 Presedinte,

Decebal Sulea.

P.S.
Cerem conducerii Hidroelectrica, administratorilor societatii, sprijin in demersurile noastre pentru anularea acestei Hotarari de Guvern, daca le pasa cu adevarat de soarta acestei societati.

.