Bine ati venit pe site-ul Filialei Hidroelectrica HIDROSIND!

Daca doriti sa fiti informat la timp de activitatea noastra sau sa aduceti comentarii la materialele postate pe acest site, va rugam inregistrati-va.

Member Login
Lost your password?
Not a member yet? Sign Up!

06 Iunie 2013 – Comunicat de presa

iunie 10, 2013
By

Plangere penala pentru santaj impotriva administratorului judiciar al SC Hidroelectrica SA.

In urma admiterii in instanta de fond a actiunii privind plata salariilor compensatorii conform prevederilor CCM, formulata de Hidrosind in numele salariatilor sai concediati in luna februarie 2013; dupa comunicatul remis presei vineri 7 iunie 2013 prin care anuntam ca procesul de restructurare al Hidroelectrica prin desfiintarea unor sucursale si fuziunea filialelor Hidroserv a fost blocat pana la solutionarea in instanta a contestatiilor depuse de Hidrosind, domnul administrator judiciar a recurs la masuri extreme.

In momentul de fata in Hidroelectrica se petrec fapte care incalca grav legea; domnul administrator intervine direct in problemele sindicatului si pune o presiune extraordinara pe liderii din teritoriu, santajandu-i cu concedierea din cauza actiunilor intreprinse de Hidrosind. Ca ultima solutie, incearca inlaturarea conducerii Hidrosind, pentru a putea continua abuzurile impotriva salariatilor si a societatii, tinta finala fiind cat mai multi disponibilizati si denuntarea CCM. Pentru aceste abuzuri, vom inainta in cel mai scurt timp o plangere penala indreptata impotriva administratorului judiciar.

Atragem atentia factorilor politici ca Hidroelectrica va iesi din insolventa fara riscul de a intra in faliment atata timp cat cei care au trimis-o in insolventa isi vor lua un angajament ferm, scris, ca nici un salariat nu va mai fi disponibilizat in perioada de supraveghere si ca, tot in aceasta perioada, Directoratul si Consiliul de Supraveghere vor face toate eforturile pentru a indrepta erorile facute, erori care in  buna masura vor afecta siguranta sistemului. Inca o data atentionam public ca denuntarea CCM ne va aduce in situatia de a declansa greva in sistemul energetic, ca ultima solutie.

Solicitam atat salariatilor Hidroelectrica SA cat si celor disponibilizati sa urmareasca cu atentie ce se petrece in aceste zile in societate si sa se alature celor care le apara locurile de munca.

http://portal.just.ro/3/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=300000000527581&id_inst=3

Decebal Sulea,

Presedinte.

.